DIS: Η DIS πήρε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Mobile Sales-Force & CRM Applications» στα Mobile Excellence Awards 2018

9 Οκτωβρίου 2018 | Νέα Μελών
Gold βραβείο στην κατηγορία «Mobile Sales-Force & CRM Applications» των Mobile Excellence Awards 2018 για τη DIS και το mobile app iAnywhere SFA, με την υλοποίηση έργου ψηφιακού μετασχηματισμού στην ομάδα πωλήσεων της ΚΡΙ-ΚΡΙ Βιομηχανία Γάλακτος ΑΒΕΕ.
H πολυβραβευμένη cross-platform mobile εφαρμογή της DIS είναι μία καινοτόμος προσέγγιση στην υιοθέτηση νέων κινητών τεχνολογιών για την οργάνωση των πωλήσεων, αποτέλεσμα της συνεχόμενης επένδυσής μας στο mobility και το cloud ως πυλώνες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. To iAnywhere είναι ειδικά σχεδιασμένο να επιτρέπει στη Διοίκηση και την ομάδα πωλήσεων μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον τελικό πελάτη και την εφοδιαστική αλυσίδα, καθώς και την καταγραφή της παρουσίας και πορείας του ανταγωνισμού σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες κρίσιμες για κάθε εταιρία που θέλει να βρίσκεται σε ηγετική θέση στην αγορά.
Η ΚΡΙ-ΚΡΙ Βιομηχανία Γάλακτος ΑΒΕΕ, αναγνωρίζοντας το added value της λύσης, επέλεξε την DIS και το iAnywhere μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο του mobile merchandise planning, σε μια εποχή ιδιαιτέρως ανταγωνιστική για τον κλάδο των FMCG.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://bit.ly/ianywhere

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.
H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: Dynamics 365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure, Microsoft 365, Power Apps και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).
Στελεχωμένη με μερικούς από τους εμπειρότερους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, η DIS επενδύει διαρκώς στην καινοτομία, την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, την εκπαίδευση και την πιστοποίηση του προσωπικού της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 13 Microsoft Competencies (10 Gold & 3 Silver).
Στην DIS περιλαμβάνονται περισσότεροι από 50.000 πελάτες παγκοσμίως και πάνω από 300 επιχειρήσεις, όπως ενδεικτικά οι: Chipita, Jumbo, Selonda, G4S, ELBISC.O, Aegean Oil, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Praktiker, AXA Ασφαλιστική, Kiosky’s, Viva Wallet, Motodynamics – Yamaha, Mediastrom, ΕΒΓΑ, NotosCOM, HSBC, TEVA Pharmaceutical, AHI Carrier SEE, Leader, EPE, Alfa Κουκουτάρης κ.α. Εκτός Ελλάδας η DIS έχει υλοποιήσει με επιτυχία projects πληροφορικής στη Γερμανία, το Ην. Βασίλειο, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ