DIS: Η DIS τιμήθηκε με 4 βραβεία στα IMPACT BITE Awards 2021 της Boussias

29 Σεπτεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Με 4 τιμητικές διακρίσεις βραβεύτηκε η DIS, ηγετικός System Integrator και ISV στην Ελληνική αγορά, στην εκδήλωση IMPACT BITE Awards 2021, που διοργάνωσε η Boussias.

H DIS έκανε τη διαφορά στο επιχειρείν με την τεχνογνωσία και εμπειρία της στις υλοποιήσεις ERP, CRM, HRM έργων στο cloud και με το Microsoft Dynamics 365, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό στο τοπίο του ψηφιακού επιχειρησιακού
μετασχηματισμού και κερδίζοντας στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Silver βραβείο στην κατηγορία Εταιρικού Μετασχηματισμού, όπου διακρίθηκε το πολυσχιδές έργο και η σταθερή επένδυση της DIS στον ψηφιακό μετασχηματισμό.
 • Silver βραβείο στην κατηγορία ERP Συστημάτων με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και Commerce στην Praktiker Hellas
 • Bronze βραβείο στην κατηγορία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού με τη λύση Microsoft Dynamics 365 HR στον Όμιλο εταιρειών Olympia (Westnet, Sunlight, Retail World – Public, Media Markt)
 • Bronze βραβείο στην κατηγορία Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management στη VIVA

Η συγκεκριμένη αναγνώριση ήρθε να επισφραγίσει τη βαθιά γνώση των επιχειρηματικών πρακτικών της DIS και τον άριστο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των παραπάνω λύσεων που εκπόνησε, καταδεικνύοντας παράλληλα, την υποδειγματική υιοθέτηση και αξιοποίηση των Microsoft Dynamics 365 bizApps εκ μέρους των εν λόγω κορυφαίων εταιρειών.

Ο κ. Δημήτρης Αθανασίου, Sales Manager στην DIS, δήλωσε:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την αριστεία της εταιρείας μας στην κατηγορία επιχειρησιακού μετασχηματισμού και τη βράβευσή μας σε 4 τόσο σημαντικές κατηγορίες. Πρόκειται για ένα επίτευγμα, το οποίο οφείλουμε στην τεχνογνωσία και διαρκή υποστήριξη της ομάδας μας σε κάθε βήμα των πελατών μας στο απαιτητικό ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού. Παράλληλα, επισφραγίζει για άλλη μια φορά τη στρατηγική φύση της απόφασής μας να επενδύσουμε στο cloud το 2016. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που, με την αφοσίωση και την εξειδίκευσή της, χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας που αντέχουν στον χρόνο.»

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η DIS διαθέτει στην Ελληνική Αγορά το Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, ένα market-leading cloud ERP  με 30.000 πελάτες παγκοσμίως, το οποίο μπορεί να αποτελέσει καταλύτη εξωστρέφειας και ανάπτυξης για την ελληνική επιχείρηση. Το MS D365 είναι μια πρωτοποριακή all-in-one πλατφόρμα και προσφέρεται σε 3 μοντέλα λειτουργίας: ως πραγματικό SaaS, ως IaaS αλλά και on premises.

H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: D365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app iAnywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 11 Microsoft Competencies.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ