DIS: Η ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. επέλεξε το mobile app iAnywhere SFA της DIS Α.Ε.

7 Ιουνίου 2018 | Νέα Μελών
Διαθέτοντας εμπειρία 63 ετών η ΚΡΙ-ΚΡΙ παράγει προϊόντα – γιαούρτια, φρέσκο γάλα και παγωτά – στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στις Σέρρες, με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, διατηρώντας όμως την ελληνική παράδοση. Πέραν της παρουσίας της στην εγχώρια αγορά η ΚΡΙ ΚΡΙ πλέον έχει επιτύχει δυναμική ανάπτυξη διεθνώς, με εξαγωγές των προϊόντων της σε 20 χώρες στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες SM.
Στο πεδίο της εμπορίας των καταναλωτικών αγαθών ο ανταγωνισμός είναι κάτι παραπάνω από έντονος, ενώ η προνομιακή σχέση με τον πελάτη κερδίζεται πρωτίστως και σε μεγάλο μέρος μέσω της εξασφάλισης νέας εμπειρίας στη σχέση του με την εφοδιαστική αλυσίδα. Αρωγός αυτής της προσπάθειας γίνεται το iAnywhere, μέσω του οποίου η ΚΡΙ-ΚΡΙ αποκτά τη δυνατότητα να έχει προνομιακή παρουσία στους υφιστάμενους πελάτες της και ταυτόχρονα να προσεγγίζει νέες αγορές με την εξειδίκευση που απαιτείται, να διευρύνει την παρουσία της σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και να αυξήσει τόσο το πελατολόγιο όσο και τη γκάμα των προϊόντων που μπορεί να προσφέρει.

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS προσφέρει λύσεις λογισμικού cloud που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στοχεύοντας στους κλάδους Χονδρικής & Λιανικής, FMCG, Διανομής, Παραγωγής, Κατασκευής, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο Microsoft Dynamics 365 – Finance and Operations, ένα κορυφαίο στην αγορά cloud ERP, με 50.000+ πελάτες παγκοσμίως που μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για εξωστρέφεια και ανάπτυξη για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το Dynamics 365 Suite είναι μια πλατφόρμα all-in-one, καινοτόμα, ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και αληθινό SaaS.

H DIS είναι πάροχος λύσεων Microsoft Cloud (Tier1 – CSP), που προσφέρει μια συνολική εμπειρία 360° για όλα τα προϊόντα cloud της Microsoft: Dynamics 365, PowerBI, Power Platform, Teams, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, αναπτύσσουμε το Innovative Application Suite (ERP, Retail, WMS, Partner) και την εφαρμογή για tablets b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

H DIS, είναι ο μοναδικός System Integrator της Microsoft που έχει πιστοποιηθεί για τα Business Applications στην Ελλάδα και κατέχει έως και σήμερα το υψηλότερο score εξειδίκευσης (designation) σε Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη.

Η DIS, βραβευμένη ως Cloud Provider of the Year 2021 & 2022, έχει υλοποιήσει επιτυχώς μέχρι σήμερα, 50 ERP έργα με τα Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και 30 Dynamics 365 CRM & Dynamics 365 HR σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και στο Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8.000 χρήστες τους να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ