DIS: Η ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. επέλεξε το mobile app iAnywhere SFA της DIS Α.Ε.

7 Ιουνίου 2018 | Νέα Μελών
Διαθέτοντας εμπειρία 63 ετών η ΚΡΙ-ΚΡΙ παράγει προϊόντα – γιαούρτια, φρέσκο γάλα και παγωτά – στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στις Σέρρες, με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, διατηρώντας όμως την ελληνική παράδοση. Πέραν της παρουσίας της στην εγχώρια αγορά η ΚΡΙ ΚΡΙ πλέον έχει επιτύχει δυναμική ανάπτυξη διεθνώς, με εξαγωγές των προϊόντων της σε 20 χώρες στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες SM.
Στο πεδίο της εμπορίας των καταναλωτικών αγαθών ο ανταγωνισμός είναι κάτι παραπάνω από έντονος, ενώ η προνομιακή σχέση με τον πελάτη κερδίζεται πρωτίστως και σε μεγάλο μέρος μέσω της εξασφάλισης νέας εμπειρίας στη σχέση του με την εφοδιαστική αλυσίδα. Αρωγός αυτής της προσπάθειας γίνεται το iAnywhere, μέσω του οποίου η ΚΡΙ-ΚΡΙ αποκτά τη δυνατότητα να έχει προνομιακή παρουσία στους υφιστάμενους πελάτες της και ταυτόχρονα να προσεγγίζει νέες αγορές με την εξειδίκευση που απαιτείται, να διευρύνει την παρουσία της σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και να αυξήσει τόσο το πελατολόγιο όσο και τη γκάμα των προϊόντων που μπορεί να προσφέρει.

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.
H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: Dynamics 365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure, Microsoft 365, Power Apps και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).
Στελεχωμένη με μερικούς από τους εμπειρότερους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, η DIS επενδύει διαρκώς στην καινοτομία, την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, την εκπαίδευση και την πιστοποίηση του προσωπικού της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 13 Microsoft Competencies (10 Gold & 3 Silver).
Στην DIS περιλαμβάνονται περισσότεροι από 50.000 πελάτες παγκοσμίως και πάνω από 300 επιχειρήσεις, όπως ενδεικτικά οι: Chipita, Jumbo, Selonda, G4S, ELBISC.O, Aegean Oil, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Praktiker, AXA Ασφαλιστική, Kiosky’s, Viva Wallet, Motodynamics – Yamaha, Mediastrom, ΕΒΓΑ, NotosCOM, HSBC, TEVA Pharmaceutical, AHI Carrier SEE, Leader, EPE, Alfa Κουκουτάρης κ.α. Εκτός Ελλάδας η DIS έχει υλοποιήσει με επιτυχία projects πληροφορικής στη Γερμανία, το Ην. Βασίλειο, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ