DIS: Η DIS διέπρεψε ως Cloud Provider of the Year 2021 στα Cloud Computing Awards της Βoussias Communications

17 Ιουνίου 2021 | Νέα Μελών

Με τον τίτλο Cloud Provider of the Year βραβεύτηκε η DIS, ηγετικός System Integrator και ISV στην Ελληνική αγορά, και τιμήθηκε με δέκα βραβεία συνολικά, στην εκδήλωση Cloud Computing Awards 2021, που διοργάνωσε η Boussias Communications.

H DIS ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό στο τοπίο του ψηφιακού επιχειρησιακού μετασχηματισμού με την εμπειρία της στις υλοποιήσεις ERP, CRM, HRM έργων στο cloud και με το Microsoft Dynamics 365, ενώ βραβεύτηκε στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Winner του κορυφαίου βραβείου Cloud Provider of the Year 2021: H DIS αναδείχθηκε με τον συγκεκριμένο τίτλο, έχοντας αποδείξει το πολυδιάστατο έργο και τη σταθερή επένδυσή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό.
 • Winner στην κατηγορία Best Cloud ERP Project for large enterprises με τις λύσεις Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και Commerce στην Praktiker Hellas 
 • Winner στην κατηγορία Best Cloud Project στον τομέα του Banking με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management στη VIVA 
 • Winner στην κατηγορία Best Cloud Project στον τομέα του Retail με τις λύσεις Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και Commerce στην Praktiker Hellas 
 • Winner στην κατηγορία Best SaaS Provider στον τομέα του Retail / e-commerce με τις λύσεις Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και Commerce στις Praktiker Hellas & Kiosky’s 
 • Runner-up στην κατηγορία Best Cloud Human Resource Management Project με τη λύση Microsoft Dynamics 365 HR στην Olympia Group 
 • Runner-up στην κατηγορία Best Project per Cloud Deployment Models – Public Cloud with Microsoft Dynamics 365 HR at Olympia Group 
 • Runner-up στην κατηγορία Best SMB ERP Project με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management στην AHI Carrier SEE 
 • Highly Commended στην κατηγορία Best SMB ERP Project με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management στην Kiosky’s 
 • Highly Commended στην κατηγορία Best Cloud Sales Management Project με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Sales στη Mellon GroupΣυγκεκριμένα, τα πέντε βραβεία «Winner» ήρθαν να επισφραγίσουν τα οφέλη του μεγάλου cloud native ERP, τα οποία απολαμβάνουν πλέον ηγέτες της ελληνικής αγοράς, και συνοψίζονται στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων μέσω της ΑΙ τεχνολογίας, των real-time insights και του Power BI και την αύξηση της παραγωγικότητας, διαμέσου της all-in-one πλατφόρμας της Microsoft.

  Παράλληλα, στην κατηγορία Human Resources Management βραβεύτηκε η βαθιά γνώση των επιχειρηματικών πρακτικών της DIS και η υλοποίηση του Dynamics 365 HR. Η συγκεκριμένη αναγνώριση πιστοποιεί, τόσο τη φύση του cloud native software, το οποίο εκσυγχρονίζει και ενισχύει τις HR διαδικασίες, όσο και τον άριστο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της λύσης που πραγματοποίησε απρόσκοπτα η DIS.

  Στην κατηγορία Sales Management διακρίθηκαν το Dynamics 365 Sales και η τεχνογνωσία της DIS, για τη συμβολή της στις ομάδες πωλήσεων των εταιρειών να παρακολουθούν ακόμα και τον πιο πολύπλοκο κύκλο πώλησης, να εστιάζουν στα σωστά leads, να ενισχύουν τις υπάρχουσες πελατειακές σχέσεις και να χτίζουν νέες, βελτιστοποιώντας τις προβλέψεις κόστους και τζίρου.

  Ο κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της DIS, δήλωσε:
  «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη βράβευσή μας σε δέκα κατηγορίες, φέροντας παράλληλα, τον τιμητικό τίτλο του Cloud Provider of the Year. Το συγκεκριμένο επίτευγμα έρχεται να επιστεγάσει τις συνεχείς επενδύσεις μας στο cloud και στον ψηφιακό επιχειρησιακό μετασχηματισμό. Έχοντας υλοποιήσει περισσότερα από 70 Microsoft Dynamics 365 έργα μέχρι σήμερα, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που προετοιμάζουμε διαχρονικά τους οργανισμούς απέναντι σε κάθε μελλοντική πρόκληση, συμβάλλοντας δυναμικά στη διατήρηση της βιωσιμότητας και περαιτέρω ανάπτυξή τους. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη διαρκή εξέλιξη και εξειδίκευσή της.»

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS προσφέρει λύσεις λογισμικού cloud που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στοχεύοντας στους κλάδους Χονδρικής & Λιανικής, FMCG, Διανομής, Παραγωγής, Κατασκευής, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο Microsoft Dynamics 365 – Finance and Operations, ένα κορυφαίο στην αγορά cloud ERP, με 50.000+ πελάτες παγκοσμίως που μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για εξωστρέφεια και ανάπτυξη για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το Dynamics 365 Suite είναι μια πλατφόρμα all-in-one, καινοτόμα, ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και αληθινό SaaS.

H DIS είναι πάροχος λύσεων Microsoft Cloud (Tier1 – CSP), που προσφέρει μια συνολική εμπειρία 360° για όλα τα προϊόντα cloud της Microsoft: Dynamics 365, PowerBI, Power Platform, Teams, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, αναπτύσσουμε το Innovative Application Suite (ERP, Retail, WMS, Partner) και την εφαρμογή για tablets b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

H DIS, είναι ο μοναδικός System Integrator της Microsoft που έχει πιστοποιηθεί για τα Business Applications στην Ελλάδα και κατέχει έως και σήμερα το υψηλότερο score εξειδίκευσης (designation) σε Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη.

Η DIS, βραβευμένη ως Cloud Provider of the Year 2021 & 2022, έχει υλοποιήσει επιτυχώς μέχρι σήμερα, 50 ERP έργα με τα Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και 30 Dynamics 365 CRM & Dynamics 365 HR σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και στο Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8.000 χρήστες τους να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ