DIS: H DIS στο συνέδριο InsurTECH 2021

4 Φεβρουαρίου 2021 | Νέα Μελών

Η DIS, στηρίζοντας έμπρακτα δράσεις που έχουν σκοπό να εξοπλίσουν το επιχειρείν με τα κατάλληλα εργαλεία ενόψει των προκλήσεων του μέλλοντος, χορήγησε το συνέδριο InsurTECH 2021, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Ο κλάδος των ασφαλίσεων βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή: αυτή, στην οποία η πανδημία απαιτεί την υιοθέτηση μιας tech στρατηγικής εκ μέρους του industry, στο πλαίσιο του ευρύτερου ψηφιακού μετασχηματισμού του.

Η DIS γνωρίζει σε βάθος τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος τομέας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Τάσος Βιδαλάκης, Business Development Manager for Customer Engagement στη DIS, μοιράστηκε τη γνώση αυτή, παρουσιάζοντας την αναδιαμόρφωση των λειτουργιών της ασφαλιστικής επιχείρησης μέσω της επένδυσης σε SaaS (Software-as-a-Service) λύσεις. Συγκεκριμένα, εστίασε στην αναδυόμενη «Insurance-as-a-Service» εποχή, καθώς και στους τρόπους που το συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργίας θα βοηθήσει τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες. Η εισήγησή του υπογράμμισε την αδιαπραγμάτευτη αξία των Microsoft Dynamics 365 λύσεων, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για τον ακρογωνιαίο λίθο της μετάβασης του ασφαλιστικού κλάδου στη νέα εποχή.

Αναγνωρίζοντας ότι η νέα πραγματικότητα επιτάσσει νέους κανόνες και προσεγγίσεις στο πεδίο των ασφαλίσεων, η DIS παραμένει πιστή στο όραμά της να βοηθά τις επιχειρήσεις στην υιοθέτηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, που θα τους επιτρέψουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις υπάρχουσες και κυρίως, τις μελλοντικές προκλήσεις.

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η DIS διαθέτει στην Ελληνική Αγορά το Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, ένα market-leading cloud ERP  με 30.000 πελάτες παγκοσμίως, το οποίο μπορεί να αποτελέσει καταλύτη εξωστρέφειας και ανάπτυξης για την ελληνική επιχείρηση. Το MS D365 είναι μια πρωτοποριακή all-in-one πλατφόρμα και προσφέρεται σε 3 μοντέλα λειτουργίας: ως πραγματικό SaaS, ως IaaS αλλά και on premises.

H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: D365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app iAnywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 11 Microsoft Competencies.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ