DIS: Η DIS βραβεύτηκε στην κατηγορία «Υπηρεσίες & Συστήματα Πληροφορικής» στα Sales Excellence Awards 2018

2 Απριλίου 2018 | Νέα Μελών
Στην κατηγορία «Υπηρεσίες & Συστήματα Πληροφορικής» βραβεύτηκε η DIS στα Sales Excellence Awards 2018, για το mobile app iAnywhere SFA. 
Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική εποχή και ιδιαίτερα στο χώρο των FMCG, η DIS εισήγαγε μία καινοτομική προσέγγιση στην υιοθέτηση νέων κινητών τεχνολογιών για τις ενέργειες που αφορούν όλη την οργάνωση των πωλήσεων.
Πρόκειται για ένα mobile app, που επιτρέπει στη Διοίκηση να αποκτήσει στρατηγική εικόνα 360ο για τον τελικό πελάτη και την εφοδιαστική αλυσίδα, να προσεγγίσει νέες αγορές, να αυξήσει μερίδια και να καθιερώσει Just in Time πρακτικές μειώνοντας το κόστος των αποθεμάτων. Η ομάδα πωλήσεων γνωρίζει εν κινήσει τις εκκρεμότητες, επιλύει ταχύτερα τυχόν προβλήματα πελατών και διαχειρίζεται άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις εμπορικές διαδικασίες  – από την προσφορά, την παραγγελία, την παράδοση έως και την είσπραξη. To iAnywhere είναι ειδικά σχεδιασμένο να επιτρέπει την καταγραφή της παρουσίας και πορείας του ανταγωνισμού σε πραγματικό χρόνο, κρίσιμη πληροφορία για την προσπάθεια κάθε εταιρίας να βρίσκεται σε ηγετική θέση στην αγορά.   
Με βασικό στρατηγικό πλεονέκτημα την προσωποποιημένη προσέγγιση κάθε πελάτη ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο ανήκει, το iAnywhere γίνεται αρωγός στην καθιέρωση και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ εταιρίας και πελάτη, μέσω της άμεσης και εξειδικευμένης εξυπηρέτησης. 

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η DIS διαθέτει στην Ελληνική Αγορά το Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, ένα market-leading cloud ERP  με 30.000 πελάτες παγκοσμίως, το οποίο μπορεί να αποτελέσει καταλύτη εξωστρέφειας και ανάπτυξης για την ελληνική επιχείρηση. Το MS D365 είναι μια πρωτοποριακή all-in-one πλατφόρμα και προσφέρεται σε 3 μοντέλα λειτουργίας: ως πραγματικό SaaS, ως IaaS αλλά και on premises.

H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: D365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app iAnywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 11 Microsoft Competencies.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ