DIS: Η Alfa Pastry πήγε live με την DIS και το Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management

9 Μαρτίου 2021 | Νέα Μελών

Η Alfa Pastry επέλεξε τη DIS για την υλοποίηση του Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (πρώην Axapta ή Dynamics AX), συμπεριλαμβανομένων των Finance, Supply Chain Management, Logistics-WMS, Procurement, Planning, Service και Projects. Το έργο έχει ήδη τεθεί σε παραγωγική λειτουργία από την 1/1/2021, με την DIS να έχει αξιοποιήσει όλο τo εύρος του συστήματος και διασφαλίσει τον άριστο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της λύσης για λογαριασμό της Alfa Pastry.

O κ. Διονύσιος Κουκουτάρης, CEO της Alfa Pastry, δήλωσε:

«Επιλέξαμε την DIS και το μεγάλο ERP της Microsoft και καταφέραμε να πάμε live σε 8 μήνες υπό αντίξοες συνθήκες, χάρη στην τεχνογνωσία, την εμπειρία και την καταρτισμένη ομάδα της. Η συγκεκριμένη all-in-one  λύση κορυφαίας τεχνολογίας αντικατέστησε τα συστήματά μας, προσφέροντας στον οργανισμό μας, τόσο πλήρη συνολικά εικόνα, όσο και αύξηση της παραγωγικότητάς μας.»

O κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της DIS, σχολίασε:

«Ευχαριστώ θερμά την Alfa Pastry που μας εμπιστεύτηκε για να αντιμετωπίσει το απαιτητικό σήμερα και να επικρατήσει στο αναπάντεχο αύριο. Η στρατηγική κίνησή μας το 2007 να φέρουμε στην Ελλάδα το Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και να επενδύσουμε στην προσαρμογή του στα Ελληνικά λογιστικά πρότυπα και στο cloud το 2016, μας δικαίωσε απόλυτα. Κι αυτό, καθώς έχουμε εκπονήσει περισσότερα από 50 έργα σε μεγάλους οργανισμούς, εκ των οποίων τα 10 είναι στο cloud (SaaS model). Μας έδωσε δε, το ισχυρό πλεονέκτημα, να αποτελούμε τον πλέον έμπιστο συνεργάτη των επιχειρήσεων και της Microsoft για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Αισθάνομαι υπερήφανος για την ομάδα μας που είναι έτοιμη τη στιγμή που μας χρειάζονται περισσότερο.»

O κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Εμπορικών Συνεργατών της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, σχολίασε: 

«Είμαστε χαρούμενοι που η Alfa Pastry υιοθετεί μέσω της DIS, Microsoft certified Gold Partner, την πλατφόρμα Dynamics 365, στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης της Microsoft με συνεχείς και μεγάλες επενδύσεις σε όλους τους κλάδους της αγοράς και σε τεχνολογίες όπως Big Data, IoT & AI. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που έρχεται να προστεθεί στην πολύχρονη συνεργασία με την DIS, η οποία έχει αναπτύξει την πιστοποιημένη από τη Microsoft Ελληνική προσαρμογή (localization) των Dynamics 365 Finance & D365 Supply Chain Management.»

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η DIS διαθέτει στην Ελληνική Αγορά το Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, ένα market-leading cloud ERP  με 30.000 πελάτες παγκοσμίως, το οποίο μπορεί να αποτελέσει καταλύτη εξωστρέφειας και ανάπτυξης για την ελληνική επιχείρηση. Το MS D365 είναι μια πρωτοποριακή all-in-one πλατφόρμα και προσφέρεται σε 3 μοντέλα λειτουργίας: ως πραγματικό SaaS, ως IaaS αλλά και on premises.

H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: D365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app iAnywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 11 Microsoft Competencies.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ