DIS: Νέο ERP για την Praktiker Hellas, σε συνεργασία με τη Microsoft και την D.I.S.

29 Νοεμβρίου 2019 | Νέα Μελών
Η Praktiker επέλεξε το Dynamics 365 Finance & Operations -το SaaS ERP της Microsoft- και την DIS, για την υλοποίηση έργου ενοποίησης των λειτουργιών της, συμπεριλαμβανομένων των Finance, Supply Chain Management, Logistics-WMS, Procurement, Planning, Retail Store Operations, Service και Internal Projects. Το D365 F&O θα λειτουργήσει  ως καταλύτης για το Digital Transformation της Praktiker, με την αξιοποίηση τεχνολογιών όπως Big Data, IoT, Insights, mobility στο Microsoft cloud.

Το έργο είναι στη φάση της ανάλυσης, θα τεθεί σε παραγωγική λειτουργία την 1/1/2021 και θα περιλαμβάνει συνολικά 860 χρήστες. Την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει η DIS, Gold ERP Microsoft Partner για έργα μεγάλων υλοποιήσεων Dynamics 365 στην Ελλάδα. Το D365 F&O έχει πάνω από 2.000 πελάτες παγκοσμίως σε SaaS μοντέλο και στην Ελλάδα η DIS έχει υλοποιήσει ήδη 5 έργα.
Ο κύριος Νεόφυτος Παναγιώτου, CFO της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Εμπιστευτήκαμε την Microsoft και την DIS για το νέο μας ERP, επενδύοντας σε μια λύση που στοχεύει στη βελτίωση των συστημάτων μας, μέσα από μία ενιαία, ευέλικτη και επεκτάσιμη πλατφόρμα, με state of the art τεχνολογίες , που θα παρέχει στον οργανισμό τόσο πλήρη εικόνα συνολικά, όσο και αύξηση της παραγωγικότητας. Όλα αυτά, μέσα από ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον για κάθε χρήστη, που θα εξασφαλίζει βέλτιστη εμπειρία και ταυτόχρονα μειωμένους διαχειριστικούς πόρους, υποστηρίζοντας τη διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού στην οποία βρίσκεται η Praktiker Hellas». 

Ο κύριος Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος & CEO της D.I.S., δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ την διοίκηση της Praktiker που μας ανέθεσε αυτόν τον στρατηγικό ρόλο στο ψηφιακό τους μέλλον. Πιστεύω ότι η πρωτοποριακή αυτή επένδυση θα έχει εκθετικό αποτέλεσμα για τον οργανισμό στο μέλλον και θα αποτελέσει την βάση για την αξιοποίηση και άλλων SaaS υπηρεσιών του Microsoft cloud όπως digital Fraud Protection, e-Commerce, connected Retail store, digital marketing, omnichannel customer service. Το retail είναι στρατηγικός κλάδος για τη Microsoft και την DIS και θέλουμε αυτό το έργο να αποτελέσει πρότυπο».

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η DIS διαθέτει στην Ελληνική Αγορά το Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, ένα market-leading cloud ERP  με 30.000 πελάτες παγκοσμίως, το οποίο μπορεί να αποτελέσει καταλύτη εξωστρέφειας και ανάπτυξης για την ελληνική επιχείρηση. Το MS D365 είναι μια πρωτοποριακή all-in-one πλατφόρμα και προσφέρεται σε 3 μοντέλα λειτουργίας: ως πραγματικό SaaS, ως IaaS αλλά και on premises.

H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: D365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app iAnywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και κατέχει 11 Microsoft Competencies.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ