DIS: Νέο ERP για την Praktiker Hellas, σε συνεργασία με τη Microsoft και την D.I.S.

29 Νοεμβρίου 2019 | Νέα Μελών
Η Praktiker επέλεξε το Dynamics 365 Finance & Operations -το SaaS ERP της Microsoft- και την DIS, για την υλοποίηση έργου ενοποίησης των λειτουργιών της, συμπεριλαμβανομένων των Finance, Supply Chain Management, Logistics-WMS, Procurement, Planning, Retail Store Operations, Service και Internal Projects. Το D365 F&O θα λειτουργήσει  ως καταλύτης για το Digital Transformation της Praktiker, με την αξιοποίηση τεχνολογιών όπως Big Data, IoT, Insights, mobility στο Microsoft cloud.

Το έργο είναι στη φάση της ανάλυσης, θα τεθεί σε παραγωγική λειτουργία την 1/1/2021 και θα περιλαμβάνει συνολικά 860 χρήστες. Την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει η DIS, Gold ERP Microsoft Partner για έργα μεγάλων υλοποιήσεων Dynamics 365 στην Ελλάδα. Το D365 F&O έχει πάνω από 2.000 πελάτες παγκοσμίως σε SaaS μοντέλο και στην Ελλάδα η DIS έχει υλοποιήσει ήδη 5 έργα.
Ο κύριος Νεόφυτος Παναγιώτου, CFO της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Εμπιστευτήκαμε την Microsoft και την DIS για το νέο μας ERP, επενδύοντας σε μια λύση που στοχεύει στη βελτίωση των συστημάτων μας, μέσα από μία ενιαία, ευέλικτη και επεκτάσιμη πλατφόρμα, με state of the art τεχνολογίες , που θα παρέχει στον οργανισμό τόσο πλήρη εικόνα συνολικά, όσο και αύξηση της παραγωγικότητας. Όλα αυτά, μέσα από ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον για κάθε χρήστη, που θα εξασφαλίζει βέλτιστη εμπειρία και ταυτόχρονα μειωμένους διαχειριστικούς πόρους, υποστηρίζοντας τη διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού στην οποία βρίσκεται η Praktiker Hellas». 

Ο κύριος Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος & CEO της D.I.S., δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ την διοίκηση της Praktiker που μας ανέθεσε αυτόν τον στρατηγικό ρόλο στο ψηφιακό τους μέλλον. Πιστεύω ότι η πρωτοποριακή αυτή επένδυση θα έχει εκθετικό αποτέλεσμα για τον οργανισμό στο μέλλον και θα αποτελέσει την βάση για την αξιοποίηση και άλλων SaaS υπηρεσιών του Microsoft cloud όπως digital Fraud Protection, e-Commerce, connected Retail store, digital marketing, omnichannel customer service. Το retail είναι στρατηγικός κλάδος για τη Microsoft και την DIS και θέλουμε αυτό το έργο να αποτελέσει πρότυπο».

DIS – DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS Α.Ε.

Η DIS προσφέρει λύσεις λογισμικού cloud που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στοχεύοντας στους κλάδους Χονδρικής & Λιανικής, FMCG, Διανομής, Παραγωγής, Κατασκευής, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο Microsoft Dynamics 365 – Finance and Operations, ένα κορυφαίο στην αγορά cloud ERP, με 50.000+ πελάτες παγκοσμίως που μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για εξωστρέφεια και ανάπτυξη για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το Dynamics 365 Suite είναι μια πλατφόρμα all-in-one, καινοτόμα, ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και αληθινό SaaS.

H DIS είναι πάροχος λύσεων Microsoft Cloud (Tier1 – CSP), που προσφέρει μια συνολική εμπειρία 360° για όλα τα προϊόντα cloud της Microsoft: Dynamics 365, PowerBI, Power Platform, Teams, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, αναπτύσσουμε το Innovative Application Suite (ERP, Retail, WMS, Partner) και την εφαρμογή για tablets b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

H DIS, είναι ο μοναδικός System Integrator της Microsoft που έχει πιστοποιηθεί για τα Business Applications στην Ελλάδα και κατέχει έως και σήμερα το υψηλότερο score εξειδίκευσης (designation) σε Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη.

Η DIS, βραβευμένη ως Cloud Provider of the Year 2021 & 2022, έχει υλοποιήσει επιτυχώς μέχρι σήμερα, 50 ERP έργα με τα Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και 30 Dynamics 365 CRM & Dynamics 365 HR σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και στο Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8.000 χρήστες τους να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμας.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ