INTERAMERICAN: To Financial Planning στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της INTERAMERICAN για την εξειδίκευση των συνεργατών της

20 Νοεμβρίου 2017 | Νέα Μελών
Ο σύγχρονος συμβουλευτικός ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην ασφάλιση, όπως προσδιορίζεται από την INTERAMERICAN στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της προσεχούς πενταετίας, φέρνει το Δίκτυο Πωλήσεων Agency της Εταιρείας στο διεθνές προσκήνιο του Financial Planning. Συνολικά, περισσότεροι από 140 συνεργάτες θα έχουν την ευκαιρία μιας ιδιαίτερης εμπειρίας στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική εκδήλωση χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής της Ευρώπης. Οι συνεργάτες της INTERAMERICAN θα συμμετάσχουν στο “Festival of Financial Planning”, που οργανώνεται από το Personal Finance Society, θεσμικό φορέα των χρηματοοικονομικών συμβούλων του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Birmingham από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου. Η εταιρεία είναι η μοναδική από την ελληνική ασφαλιστική αγορά που θα συμμετάσχει στην πολυεπίπεδη εκδήλωση, την οποία θα συνθέσουν 78 ομιλίες, 5 διαφορετικά σημεία εκπαιδευτικών δράσεων, 120 εκθέτες και 3.000 περίπου επαγγελματίες Financial Planners.
Η ανάδειξη των επαγγελματικών χαρακτηριστικών του ασφαλιστικού συνεργάτη από την  INTERAMERICAN, με βάση τις ανάγκες συμβουλευτικών υπηρεσιών, συνδέεται με το σχέδιο “Genesis” της εταιρείας για την ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων και φέτος έχει, ήδη, ενσωματώσει περισσότερους από 310 πιστοποιημένους νέους συνεργάτες. Στρατηγικά, η INTERAMERICAN με το σχέδιο αυτό αποβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγικότητας του δικτύου της σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται. 
Εν τω μεταξύ, η εταιρεία διαμορφώνει το κατάλληλο, σταθερό περιβάλλον για την επαγγελματική εξέλιξη και αναβάθμιση των συνεργατών της, την εξειδίκευσή τους για την καλύτερη προσέγγιση και διαχείριση των ασφαλιστικών αναγκών και την υποστήριξη νέου τρόπου εργασίας, μέσω και της αξιοποίησης του ψηφιακού μετασχηματισμού της INTERAMERICAN, της εστίασης στην εμπειρία του πελάτη για την κάλυψη αναγκών του, οι οποίες βελτιώνουν συνολικά την ποιότητα ζωής. 
Επιπλέον, σε εξέλιξη είναι η πρωτοβουλία για τη διασφάλιση των συνεργατών με τη δημιουργία Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης για τους ίδιους, στη λογική του ΤΕΑ των εργαζομένων της INTERAMERICAN, που λειτουργεί ήδη με επιτυχία. «Βασικός εταιρικός στόχος είναι να επιτευχθούν κατά την προσεχή πενταετία ρυθμοί ανάπτυξης υψηλότεροι από την ασφαλιστική αγορά και το Δίκτυο Agency θα έχει καθοριστικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση» τονίζει ο Τάσος Ηλιακόπουλος, γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing της INTERAMERICAN. 

INTERAMERICAN

Είναι η πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και δεύτερη στο σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Διακρίνεται για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων (σύστημα υγείας Medisystem, απευθείας ασφάλιση Anytime online), καθώς και εφαρμογών με αιχμή τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών στην παροχή υπηρεσιών βοήθειας (οδικής και άμεσης ιατρικής). Βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας επί σειρά ετών (έρευνα Tradelink) και είναι πρωτοπόρος  στην ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρησιακής υπευθυνότητας, με πολυσχιδές έργο και στρατηγική απόδοσης αξίας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης (ζωής, υγείας και γενικών ασφαλίσεων), με πολυκαναλική διανομή των προγραμμάτων της. Αριθμεί σήμερα περισσότερους από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή Mediclinic, Medifirst πολυϊατρείο) και Βοήθειας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα κ.λπ.).

Αποτελεί μέλος του Ομίλου ACHMEA, του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου με συνεταιριστικό χαρακτήρα και με εμπειρία 200 και πλέον ετών, που κατέχει την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας .

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ