INTERAMERICAN: Νέα προϊόντα Ασφαλίσεων Ζωής από την INTERAMERICAN

5 Ιουλίου 2018 | Νέα Μελών
Ανταποκρινόμενη στις ασφαλιστικές ανάγκες και συγκυριακά στις ιδιαίτερες, περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες των πολιτών, όπως αυτές διαμορφώνονται στο σύγχρονο περιβάλλον, η INTERAMERICAN διαθέτει στην αγορά νέα, βελτιωμένα προγράμματα ασφαλίσεων Ζωής και Εισοδήματος. Η εστίαση της εταιρείας στους εν λόγω κλάδους αναδεικνύει, ταυτόχρονα, τον νέο ρόλο συμβούλου στον οποίο κατευθύνονται οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου για την ενημέρωση και καθοδήγηση του πελάτη.
Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN διαθέτει:
 • τρία νέα προγράμματα Ασφάλισης Ζωής
 • νέα Ασφάλιση Μόνιμης και Ολικής Ανικανότητας (ΜΟΑ) Εφάπαξ Κεφαλαίου
 • βελτιωμένη Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας Μειουμένου Κεφαλαίου.
Τα νέα προγράμματα έχουν τα ακόλουθα κοινά γνωρίσματα:
 • την αύξηση του ορίου ηλικίας λήξης των προγραμμάτων έως το 75ο ετος του ασφαλισμένου 
 • την ανταγωνιστική τιμολόγηση, που προσαρμόζεται στα οικονομικά μέτρα του ενδιαφερομένου
 • την ιδιαίτερη ευελιξία στην αύξηση/μείωση του ασφαλισμένου κεφαλαίου μετά τη διετία, εφ’ όσον η οικονομική η οικογενειακή  κατάσταση του ασφαλισμένου έχει μεταβληθεί και απαιτείται να τροποποιηθεί
 • ξεκάθαρους και  απλοποιημένους όρους, με την εγγύηση του κύρους και της αξιοπιστίας της εταιρείας.
Τα τρία νέα  προγράμματα  είναι: Η Απλή Ασφάλεια Ζωής με μέγιστη ηλικία εισόδου το 70ό έτος, η Ετησίως Ανανεούμενη με μέγιστη ηλικία εισόδου το 74ο έτος και η Απλή Μειουμένου Κεφαλαίου με μέγιστη ηλικία εισόδου το 65ο έτος.
  
Όσον αφορά στην Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας, που παρέχεται ως προσάρτημα -η ΜΟΑ Εφάπαξ Κεφαλαίου και ως stand alone- χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμολόγηση, έχει ελάχιστη ηλικία εισόδου στο 18ο έτος και λήξη στο 70ό έτος, με κάλυψη εφάπαξ κεφαλαίου σε περίπτωση ΜΟΑ από ασθένεια η ατύχημα.
«Η προσαρμοσμένη στις σύγχρονες συνθήκες Απλή Ασφάλιση Ζωής από την INTERAMERICAN υπογραμμίζει τη σταθερή προσήλωση της εταιρείας στην παροχή βασικών καλύψεων για την προστασία της ποιότητας ζωής, καθώς και την αξιοποίηση της υψηλού επιπέδου κατάρτισης και του επαγγελματισμού του δικτύου των αποκλειστικών συνεργατών της, σε μια περίοδο πραγματικής ανάγκης των πολιτών για υπηρεσίες συμβουλευτικής στην ασφάλιση» δηλώνει ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας. Τα νέα προγράμματα θα συνοδευτούν από εξειδικευμένα σεμινάρια τεχνικών πωλήσεων για επιλεγμένους συνεργάτες της εταιρείας.
Επισημαίνεται ότι η παραδοσιακή Ασφάλιση Ζωής είναι συνυφασμένη με τον «κορμό» των δραστηριοτήτων του εταιρικού δικτύου πωλήσεων (agency),από την ίδρυση της εταιρείας. Ειδικότερα στον κλάδο Ζωής, που συνεισέφερε το 17% στα συνολικά μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα της INTERAMERICAN το 2017, η εταιρεία είχε πέρυσι παραγωγή ασφαλίστρων 59 εκατ. ευρώ.

INTERAMERICAN

Είναι η πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και δεύτερη στο σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Διακρίνεται για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων (σύστημα υγείας Medisystem, απευθείας ασφάλιση Anytime online), καθώς και εφαρμογών με αιχμή τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών στην παροχή υπηρεσιών βοήθειας (οδικής και άμεσης ιατρικής). Βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας επί σειρά ετών (έρευνα Tradelink) και είναι πρωτοπόρος  στην ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρησιακής υπευθυνότητας, με πολυσχιδές έργο και στρατηγική απόδοσης αξίας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης (ζωής, υγείας και γενικών ασφαλίσεων), με πολυκαναλική διανομή των προγραμμάτων της. Αριθμεί σήμερα περισσότερους από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή Mediclinic, Medifirst πολυϊατρείο) και Βοήθειας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα κ.λπ.).

Αποτελεί μέλος του Ομίλου ACHMEA, του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου με συνεταιριστικό χαρακτήρα και με εμπειρία 200 και πλέον ετών, που κατέχει την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας .

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ