INTERAMERICAN: Η ΜΕΒΓΑΛ ασφάλισε ομαδικά το προσωπικό της στην INTERAMERICAN

31 Αυγούστου 2017 | Νέα Μελών
Ένα σύγχρονο πρόγραμμα oμαδικής ασφάλισης της INTERAMERICAN προσφέρει η ΜΕΒΓΑΛ στο ανθρώπινο δυναμικό της, αναδεικνύοντας με αυτή την παροχή τα στελέχη και τους εργαζομένους της σε πολύτιμο κεφάλαιο της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η ΜΕΒΓΑΛ εμπιστεύτηκε την INTERAMERICAN για την κάλυψη του προσωπικού της με ασφάλιση ζωής, ατυχημάτων, νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, εκτιμώντας τη μεγάλη εμπειρία της εταιρείας στις ομαδικές ασφαλίσεις, τη σύγχρονη οργάνωση των υπηρεσιών και την αξιοπιστία της.

Η ΜΕΒΓΑΛ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την υποστήριξη των εργαζομένων της και των οικογενειών τους, αναγνωρίζοντας με πολλούς τρόπους τη συμβολή τους στην ανάπτυξή της. Η εταιρεία, αμιγώς ελληνική, προάγει την ποιότητα στα γαλακτοκομικά προϊόντα από το 1950 και σήμερα αποτελεί μια σύγχρονη στις λειτουργίες της, ιδιαίτερα παραγωγική επιχείρηση στον τομέα της διατροφής.

Η INTERAMERICAN, που παρουσιάζει επιταχυνόμενη ανάπτυξη στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων, έχοντας επιτύχει αύξηση αποτελεσμάτων 213% κατά το πρώτο εξάμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα, σχεδιάζει προγράμματα που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα ασφαλιστικών αναγκών κάθε είδους επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους ή δραστηριότητας. Τα προγράμματα χαρακτηρίζονται από ευελιξία και προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Η INTERAMERICAN αποτελεί σήμερα τον στρατηγικό συνεργάτη πλήθους σημαντικών και αξιόλογων επιχειρήσεων της χώρας και είναι καταξιωμένη ως μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες και στον χώρο των ομαδικών ασφαλίσεων. Η εταιρεία έχει συνάψει συνεργασία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα με την INSUROPE, έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως οργανισμούς παροχής employee benefits για το προσωπικό πολυεθνικών επιχειρήσεων σε περισσότερες από 80 χώρες. Επισημαίνεται ότι ο δείκτης ικανοποίησης των πελατών από την ομαδική ασφάλιση INTERAMERICAN είναι ιδιαίτερα υψηλός (88,4%).

INTERAMERICAN

Είναι η πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και δεύτερη στο σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Διακρίνεται για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων (σύστημα υγείας Medisystem, απευθείας ασφάλιση Anytime online), καθώς και εφαρμογών με αιχμή τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών στην παροχή υπηρεσιών βοήθειας (οδικής και άμεσης ιατρικής). Βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας επί σειρά ετών (έρευνα Tradelink) και είναι πρωτοπόρος  στην ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρησιακής υπευθυνότητας, με πολυσχιδές έργο και στρατηγική απόδοσης αξίας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης (ζωής, υγείας και γενικών ασφαλίσεων), με πολυκαναλική διανομή των προγραμμάτων της. Αριθμεί σήμερα περισσότερους από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή Mediclinic, Medifirst πολυϊατρείο) και Βοήθειας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα κ.λπ.).

Αποτελεί μέλος του Ομίλου ACHMEA, του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου με συνεταιριστικό χαρακτήρα και με εμπειρία 200 και πλέον ετών, που κατέχει την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας .

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ