INTERAMERICAN: Νέα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων «Business» από την INTERAMERICAN

12 Οκτωβρίου 2018 | Νέα Μελών
Από τις αρχές Αυγούστου, η INTERAMERICAN διαθέτει τα ανανεωμένα και βελτιωμένα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων «Business», που διακρίνονται για την ευελιξία προσαρμογής στον επιθυμητό βαθμό προστασίας και τις οικονομικές δυνατότητες των ενδιαφερομένων για ασφάλιση επιχειρήσεων.
Ειδικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των νέων προγραμμάτων «Business» είναι η δυνατότητα κάλυψης κτηρίου (κτηριακών βελτιώσεων), περιεχομένου (εμπορευμάτων, εξοπλισμού) ή και των δύο, με τιμολόγηση βάσει τετραγωνικών μέτρων και είδους κατασκευής/επιχείρησης ή μόνο βάσει ασφαλιζόμενου κεφαλαίου, που μπορεί να φθάσει μέχρι 1.500.000 ευρώ. Παρέχονται δύο επιλογές συμμετοχής στη ζημιά: η μηδενική συμμετοχή και αυτή με πρόβλεψη απαλλαγών (standard), που για την κάλυψη σεισμού παραμένει στο 2% επί του ασφαλισμένου κεφαλαίου. Το ασφάλιστρο διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλογή συμμετοχής στη ζημιά. Στα πακέτα Classic, Extra και Total η εταιρεία έχει προσθέσει νέες καλύψεις, ενώ η τιμολόγηση είναι βελτιωμένη και δυναμική αναφορικά με την κάλυψη σεισμού, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το έτος κατασκευής του κτηρίου και τη γεωγραφική ζώνη.
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της INTERAMERICAN χαρακτηρίζει και τις ακολουθούμενες διαδικασίες έκδοσης συμβολαίων, με εφαρμογή για την ηλεκτρονική έκδοση στην πλατφόρμα e-services της εταιρείας, εφ’ όσον πρόκειται για επιχειρήσεις με επιφάνεια μέχρι 250 τ.μ. ή με ασφαλιζόμενη αξία κτηρίου και περιεχομένου συνολικά μέχρι 450.000 ευρώ. Επίσης, η τιμολόγηση υποστηρίζεται από το ψηφιακό γραφείο «ask me» του συνεργαζόμενου ασφαλιστικού συμβούλου και πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, ενώ δημιουργείται και εκδίδεται ηλεκτρονική προσωποποιημένη προσφορά προς την ενδιαφερόμενη επιχείρηση.
«Η ασφαλιστική κάλυψη των επιχειρήσεων αποτελεί απόλυτη αναγκαιότητα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς τους – πολύ περισσότερο σε συνθήκες ασταθούς οικονομικού περιβάλλοντος, όπου ένας μικρός κίνδυνος μπορεί να επιφέρει μια ασσύμετρα μεγάλη οικονομική καταστροφή για την επιχείρηση που θα υποστεί την απρόβλεπτη ζημιά και θα υποχρεωθεί να διακόψει, προσωρινά ή μόνιμα, τη λειτουργία της. Η INTERAMERICAN διαθέτει λύσεις ασφαλιστικής κάλυψης για κάθε είδους και μεγέθους επιχείρηση» επισημαίνει σχετικά ο Βαγγέλης Βερνάρδος, διευθυντής ανάληψης κινδύνων γενικών ασφαλίσεων της εταιρείας.

INTERAMERICAN

Είναι η πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και δεύτερη στο σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Διακρίνεται για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων (σύστημα υγείας Medisystem, απευθείας ασφάλιση Anytime online), καθώς και εφαρμογών με αιχμή τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών στην παροχή υπηρεσιών βοήθειας (οδικής και άμεσης ιατρικής). Βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας επί σειρά ετών (έρευνα Tradelink) και είναι πρωτοπόρος  στην ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρησιακής υπευθυνότητας, με πολυσχιδές έργο και στρατηγική απόδοσης αξίας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης (ζωής, υγείας και γενικών ασφαλίσεων), με πολυκαναλική διανομή των προγραμμάτων της. Αριθμεί σήμερα περισσότερους από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή Mediclinic, Medifirst πολυϊατρείο) και Βοήθειας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα κ.λπ.).

Αποτελεί μέλος του Ομίλου ACHMEA, του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου με συνεταιριστικό χαρακτήρα και με εμπειρία 200 και πλέον ετών, που κατέχει την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας .

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ