INTERAMERICAN: Η Anytime στην Κύπρο, αλλάζοντας τα δεδομένα της ασφάλισης

5 Μαρτίου 2017 | Νέα Μελών
Η Anytime, η No 1 direct ασφάλιση στην Ελλάδα, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κύπρο και δίνει στους πολίτες της μεγαλονήσου τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών  της. 

Συνώνυμη με την αξιοπιστία, την απλότητα, την καινοτομία και την ευελιξία, η Anytime εισάγει και επίσημα την ευκολία της διαδικτυακής ασφάλισης στην Κύπρο, αφού έχει ξεκινήσει ανεπίσημα από τον Απρίλιο.  Έχοντας ως παρακαταθήκη τη μεγάλη ασφαλιστική εμπειρία και το κύρος της INTERAMERICAN, η  Anytime εξασφαλίζει σε όσους την επιλέγουν ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης σε ανταγωνιστικές τιμές και παροχές.

Με ξεκάθαρο προσανατολισμό στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, η Anytime δημιουργεί ένα δίκτυο επικοινωνίας που χαρακτηρίζεται από την αμεσότητα και την άρτια εξυπηρέτηση. Με την Anytime, δεν υπάρχει «χαμένος χρόνος» για τον ασφαλιζόμενο, εφόσον διαθέτει ένα από τα πιο δυναμικά call centers της αγοράς, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε αίτημα, να υποστηρίξει τα διαθέσιμα προγράμματα και να βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο να επιλέξει το πλέον κατάλληλο για τον ίδιο πρόγραμμα.

Στην Κύπρο, μία χώρα που χαρακτηρίζεται από ώριμη κουλτούρα στον τομέα της ασφάλισης, στόχος της Anytime είναι να μυήσει όλους τους τοπικούς ασφαλιζόμενους στην ποιότητα των υπηρεσιών της και να τους προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσουν προνόμια που αγγίζουν όλο το φάσμα της καθημερινότητας, καθώς και ένα πλούσιο δίκτυο συνεργείων. 

Με τρία διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης: το basic, το economy και το value, παροχή οδικής βοήθειας με τοπικό συνεργάτη και στα τρία προγράμματα και άμεση τηλεφωνική ή  ηλεκτρονική εξυπηρέτηση με διευρυμένο ωράριο ανταπόκρισης για την καλύτερη διαχείριση των αιτημάτων, η Anytime αναμένεται να κατακτήσει πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη και των Κυπρίων. Με κεντρικό της άξονα την ψηφιακή τεχνολογία, έχει πετύχει στην Ελλάδα να απλοποιήσει τις διαδικασίες, δημιουργώντας ένα προϊόν προσιτό σε μεγάλο πλήθος ασφαλισμένων -πρόσφατα ξεπέρασε στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα 300.000 ασφαλισμένα οχήματα- και σήμερα, μεταφέρει με σιγουριά και πολύ καλές προοπτικές αυτή τη δυνατότητα ασφάλισης και στην Κύπρο. 

Με την Anytime, η INTERAMERICAN εξάγει βεβαιωμένη, πρωτοποριακή τεχνογνωσία στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Η κατάργηση της χρονοβόρας και κουραστικής γραφειοκρατίας, η ευκολία στην ολοκλήρωση της ασφαλιστικής  διαδικασίας, καθώς και η εμπιστοσύνη στη σχέση της Anytime με τους πελάτες της -που ανταμείβεται από τους ίδιους με ιδιαίτερα υψηλό δείκτη ικανοποίησης ο οποίος φθάνει στην Ελλάδα στο 87%- θα αποτελέσουν την ιδανική αφετηρία για μία νέα εποχή στην ασφάλιση αυτοκινήτου και στην Κύπρο.

INTERAMERICAN

Είναι η πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και δεύτερη στο σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Διακρίνεται για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων (σύστημα υγείας Medisystem, απευθείας ασφάλιση Anytime online), καθώς και εφαρμογών με αιχμή τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών στην παροχή υπηρεσιών βοήθειας (οδικής και άμεσης ιατρικής). Βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας επί σειρά ετών (έρευνα Tradelink) και είναι πρωτοπόρος  στην ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρησιακής υπευθυνότητας, με πολυσχιδές έργο και στρατηγική απόδοσης αξίας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης (ζωής, υγείας και γενικών ασφαλίσεων), με πολυκαναλική διανομή των προγραμμάτων της. Αριθμεί σήμερα περισσότερους από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή Mediclinic, Medifirst πολυϊατρείο) και Βοήθειας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα κ.λπ.).

Αποτελεί μέλος του Ομίλου ACHMEA, του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου με συνεταιριστικό χαρακτήρα και με εμπειρία 200 και πλέον ετών, που κατέχει την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας .

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ