INTERAMERICAN: Αύξηση παραγωγής κατά 5,43% από το πρακτορειακό δίκτυο της INTERAMERICAN

12 Οκτωβρίου 2017 | Νέα Μελών
Δυναμική ανάπτυξη της παραγωγής στους κλάδους γενικών ασφαλίσεων εκτός αυτοκινήτου 
Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η δραστηριότητα του δικτύου συνεργαζομένων πρακτόρων και μεσιτών της INTERAMERICAN, με ταυτόχρονη βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών της συνεργασίας. Το δίκτυο, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, πέτυχε αύξηση των μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων κατά 5,43% έναντι του αντίστοιχου περυσινού εξαμήνου, ενώ συνεχίστηκε η ζητούμενη εξισορρόπηση της παραγωγής μεταξύ κλάδου ασφάλισης οχημάτων και λοιπών κλάδων των γενικών ασφαλίσεων, με καταγεγραμμένη παραγωγή 58% στα αυτοκίνητα και 42% στις λοιπές ασφαλίσεις.
Ειδικότερα, οι συνεργαζόμενοι με την INTERAMERICAN πράκτορες και μεσίτες είχαν αύξηση εργασιών στις εκτός οχημάτων γενικές ασφαλίσεις της τάξεως του 20%, με τις αστικές ευθύνες αυξημένες κατά 23,46%, τις τεχνικές ασφαλίσεις κατά 286% και τις ασφαλίσεις πλοίων και σκαφών κατά 17%. Το χαρτοφυλάκιο του πρακτορειακού δικτύου, που αριθμεί περί τα 990 συνεργαζόμενα πρακτορεία, φθάνει στα 120 εκατ. ευρώ και η INTERAMERICAN έχει ανέλθει στη δεύτερη θέση προτίμησης των συνεργατών, σύμφωνα με τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας. Η εταιρεία βαθμολογείται από τους συνεργαζόμενους πράκτορες και μεσίτες με 4,22 μονάδες (κλίμακα 0-5) και το 85,8%  δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, βελτιώνοντας τον σχετικό δείκτη κατά 14% από το 2015 έως σήμερα.
«Η προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τη συνεργασία και να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα όλων των δικτύων διανομής, στο πλαίσιο της πολιτικής μας να παρέχουμε με κάθε τρόπο που θα ήθελε ο πελάτης τα ασφαλιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, αποδίδει ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα στο πρακτορειακό δίκτυο. Η βέλτιστη σχέση κόστους-ποιότητας και αξιοπιστίας που επιζητούμε, ώστε να είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας ανταγωνιστικά στο σύνολο των παραμέτρων, κερδίζει την εμπιστοσύνη των συνεργατών, ενώ αναγνωρίζεται και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και λειτουργίες. Εξίσου σημαντική είναι η υποστήριξη της εκπαίδευσης και  επαναπιστοποίησης των πρακτόρων και μεσιτών, που πλέον συνδέουν τον επαγγελματικό εκσυγχρονισμό τους με την INTERAMERICAΝ» επισημαίνει ο Τάσος Ηλιακόπουλος, γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing της εταιρείας. Το στέλεχος της INTERAMERICAN τονίζει πως η διάσταση που δίνει η νέα στρατηγική της εταιρείας για παροχή υπηρεσιών πέρα από την ασφάλιση, με τη δημιουργία οικοσυστημάτων που αυξάνουν την αξία για τον πελάτη, θα αποτελέσει σύντομα το ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας με πράκτορες και μεσίτες, όχι μόνο στις γενικές ασφαλίσεις, αλλά σταδιακά και στις ασφαλίσεις υγείας. Στο σχέδιο της INTERAMERICAN εγγράφεται  και η ενίσχυση της συνεργασίας με εξειδικευμένους πράκτορες σε επιχειρηματικές και εμπορικές γραμμές. 

INTERAMERICAN

Είναι η πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και δεύτερη στο σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Διακρίνεται για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων (σύστημα υγείας Medisystem, απευθείας ασφάλιση Anytime online), καθώς και εφαρμογών με αιχμή τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών στην παροχή υπηρεσιών βοήθειας (οδικής και άμεσης ιατρικής). Βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας επί σειρά ετών (έρευνα Tradelink) και είναι πρωτοπόρος  στην ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρησιακής υπευθυνότητας, με πολυσχιδές έργο και στρατηγική απόδοσης αξίας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης (ζωής, υγείας και γενικών ασφαλίσεων), με πολυκαναλική διανομή των προγραμμάτων της. Αριθμεί σήμερα περισσότερους από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή Mediclinic, Medifirst πολυϊατρείο) και Βοήθειας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα κ.λπ.).

Αποτελεί μέλος του Ομίλου ACHMEA, του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου με συνεταιριστικό χαρακτήρα και με εμπειρία 200 και πλέον ετών, που κατέχει την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας .

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ