INTERAMERICAN: Νέα λογική στα προγράμματα Υγείας της INTERAMERICAN

22 Ιουνίου 2017 | Νέα Μελών
Αύξηση 5,1% παρουσίασε στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Υγείας κατά το πρώτο τετράμηνο, έναντι του αντίστοιχου περυσινού χρονικού διαστήματος, η INTERAMERICAN.  Πρόσφατα, η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων και Marketing και η Γενική Διεύθυνση Ζωής & Υγείας της εταιρείας διέθεσαν στα δίκτυα πωλήσεων τη νέα τιμολογιακή προσέγγιση με βάση την ηλικία, το ασφαλιστικό πρόγραμμα και το πλάνο. Σημειώνεται ότι στον κλάδο υγείας, η παραγωγή προέρχεται στο σύνολό της από τα  φυσικά δίκτυα πωλήσεων. 
Για τα νέα συμβόλαια ασφάλισης υγείας που προέρχονται από αλλαγή παλαιών προϊόντων, η INTERAMERICAN προχωρεί στη δημιουργία ειδικών προϊόντων.  Παράλληλα, θέτει σε πιλοτική δοκιμασία ένα νέο νοσοκομειακό πρόγραμμα, σε λογική σύνθεσης για πέντε περιοχές καλύψεων και αντιστοίχων ιδιαίτερα προσιτών ασφαλίστρων, που θα συνδυάζονται προσθετικά κατ’ επιλογή του πελάτη. Η εταιρεία, με γνώμονα την ανάπτυξη στις ασφαλίσεις υγείας, εστιάζει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των προγραμμάτων της. Ακόμη, ενισχύει τις ιδιόκτητες υποδομές της στις υπηρεσίες υγείας, προγραμματίζοντας την έναρξη λειτουργίας δεύτερου πολυϊατρείου στην Αττική για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, στα βόρεια προάστια. 

Το EURAPCO Health Group στην Αθήνα

Εξάλλου, στο πλαίσιο της ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε διεθνές επίπεδο και των σχέσεων συνεργασίας που έχει αναπτύξει ως μέλος διεθνών οργανισμών και κοινοπρακτικών πρωτοβουλιών για την Υγεία, η INTERAMERICAN φιλοξένησε τις εργασίες του Τομέα Υγείας της EURAPCO στις 8 και 9 Ιουνίου, στα κεντρικά γραφεία της.  Οργανώθηκε εργαστήριο για την επανεξέταση των δυνατοτήτων μείωσης του διαρκώς αυξανόμενου κόστους στην υγεία και εξετάστηκαν οι πιθανότητες μέσω του περιορισμού των ταξιδιών για θεραπεία και του καλύτερου ελέγχου/διαχείρισης της αγωγής σε χρόνια νοσήματα – κυρίως σε καρκίνους. Ακόμη, αντικείμενο της ομάδας αποτέλεσε και η προετοιμασία για το προσεχές EURAPCO Board Boot Camp. 
Από την INTERAMERICAN, συμμετείχε στις συνεδριάσεις ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της εταιρείας. Εκπροσωπήθηκαν στη διημερίδα της κοινοπραξίας EURAPCO οι εταίροι ACHMEA – μητρική της INTERAMERICAN, UNION POIST’OVΝA, CASER, COVEA, LANSFORSAKRINGAR, LOCAL TAPIOLA, REALE MUTUA και  συμμετείχε project manager της EURAPCO.

INTERAMERICAN

Είναι η πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και δεύτερη στο σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Διακρίνεται για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων (σύστημα υγείας Medisystem, απευθείας ασφάλιση Anytime online), καθώς και εφαρμογών με αιχμή τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών στην παροχή υπηρεσιών βοήθειας (οδικής και άμεσης ιατρικής). Βρίσκεται στην πρώτη θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας επί σειρά ετών (έρευνα Tradelink) και είναι πρωτοπόρος  στην ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρησιακής υπευθυνότητας, με πολυσχιδές έργο και στρατηγική απόδοσης αξίας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης (ζωής, υγείας και γενικών ασφαλίσεων), με πολυκαναλική διανομή των προγραμμάτων της. Αριθμεί σήμερα περισσότερους από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή Mediclinic, Medifirst πολυϊατρείο) και Βοήθειας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα κ.λπ.).

Αποτελεί μέλος του Ομίλου ACHMEA, του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου με συνεταιριστικό χαρακτήρα και με εμπειρία 200 και πλέον ετών, που κατέχει την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας .

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ