Netcompany-Intrasoft: Σε νέα σύγχρονα «πράσινα» κτίρια εγκαταστάθηκε η Netcompany-Intrasoft

3 Οκτωβρίου 2023 | Νέα Μελών

Η Netcompany-Intrasoft η μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής στην Ελλάδα, μέλος του Netcompany Group A/S, ολοκλήρωσε την μετεγκατάσταση στα νέα κτίρια της στην Αθήνα, τα οποία θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για τις δραστηριότητές της στο μέλλον.

Τα νέα γραφεία στο Μαρούσι, το Σύνταγμα και τους Αμπελοκήπους, με συνολική έκταση 12.500 τετρ. μέτρα, έχουν σχεδιαστεί με επίκεντρο τον άνθρωπο, διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, χώρους εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, προσφέροντας έτσι το καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον στους 1.800+ εργαζομένους της στην Αθήνα. Οι εργαζόμενοι, σε συντονισμό με τις ομάδες τους, έχουν πρόσβαση σε όλα τα κτίρια, γεγονός που παράλληλα με το υβριδικό μοντέλο εργασίας, παρέχει μοναδική  ευελιξία στον κλάδο.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι νέες εγκαταστάσεις, ακολουθώντας την πολιτική βιωσιμότητας της εταιρείας με στόχο τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος,  είναι σχεδιασμένες με τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα, συμβάλλοντας έτσι στην βιώσιμη αναβάθμιση της πρωτεύουσας. Με εύκολη προσβασιμότητα από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, συνεισφέρουν στη μείωση της χρήσης αυτοκινήτων από τους εργαζομένους και συνεπώς στη μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων στην πόλη.

O κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany-Intrasoft σχολίασε: «Η μετεγκατάσταση αυτή αποτελεί φυσική συνέχεια της δυναμικής που έχει αναπτυχθεί στον χώρο του ΙΤ και της ισχυρής ανάπτυξης που διανύει τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας.  Επιλέξαμε στρατηγικά τα νέα σημεία διασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στους εργαζομένους μας, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστοί στην πολιτική βιωσιμότητας της εταιρείας. Επενδύσαμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που προάγει την ευελιξία και βασίζεται στην ανθρωποκεντρικότητα, φιλοδοξώντας να παραμείνουμε ο εργοδότης επιλογής για τα κορυφαία ταλέντα του κλάδου. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε συστηματικά, δημιουργώντας τόσο για τους εργαζομένους μας, όσο και για την κοινωνία μέσω των έργων μας, ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.»

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ