Netcompany-Intrasoft: H Netcompany-Intrasoft αναλαμβάνει το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δικαιοσύνης»

11 Ιανουαρίου 2023 | Νέα Μελών

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δικαιοσύνης:

H NetcompanyIntrasoft αναλαμβάνει την διεύρυνση της λειτουργικότητας του ΟΣΔΔΥ-ΠΠ Β’ Φάση, με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών για τους δικαστικούς λειτουργούς και τους πολίτες

  Η NetcompanyIntrasoft, μέλος του Netcompany Group A/S, αναλαμβάνει, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 του «Ψηφιακού Μετασχηματισμού του τομέα Δικαιοσύνης», την  Β’ φάση αναβάθμισης και επέκτασης λειτουργικότητας του ΟΣΔΔΥ-ΠΠ (Πολιτική & Ποινική ροή), η οποία θα προσφέρει σειρά από οφέλη σε δικαστικούς λειτουργούς, σε επαγγελματίες και στους πολίτες.

Η Netcompany-Intrasoft, αναλαμβάνοντας εδώ και χρόνια καίριες δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Δικαιοσύνης, ολοκλήρωσε με επιτυχία την Α’ φάση του ΟΣΔΔΥ-ΠΠ το 2019.  Κεντρικός στόχος του έργου ήταν η δημιουργία ενιαίου πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης δικαστικών υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικοποίησης των ροών εργασίας της ποινικής και πολιτικής διαδικασίας και εφαρμόστηκε αρχικά σε 41  δικαστικά καταστήματα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Χαλκίδα.

Στο πλαίσιο της Β’ φάσης, η Netcompany-Intrasoft επεκτείνει την εφαρμογή του έργου Πολιτικής & Ποινικής ροής στα υπόλοιπα 321 δικαστικά και εισαγγελικά καταστήματα της χώρας καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών με προσθήκη νέων λειτουργικοτήτων στους φορείς, συμπεριλαμβανομένου του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Πιο συγκεκριμένα θα παρέχει υπηρεσίες μετάπτωσης δεδομένων, εκπαίδευσης και επιχειρησιακής υποστήριξης, υλοποίησης νέων υποσυστήματων καθώς και επαύξησης των λειτουργικοτήτων τόσο για τους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χρήστες. Επίσης θα αξιοποιηθεί η πολυετής τεχνογνωσία του δανέζικου μητρικού ομίλου Netcompany σε συγκεκριμένους τομείς, όπως η διαδικασία ανωνυμοποίησης των δικαστικών αποφάσεων.

Οι λοιπές δράσεις του Υποέργου 1 θα υλοποιηθούν από τις εταιρείες Uni Systems, Q&R και Cosmos, που συμμετέχουν στην ένωση με επικεφαλής την Netcompany-Intrasoft.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της NetcompanyIntrasoft σχολίασε: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Δικαιοσύνης αποτελεί ορόσημο για την χώρα μας. Εδώ και δεκαετίες η εταιρεία μας πραγματώνει με επιτυχία τις ψηφιακές φιλοδοξίες δημοσίων φορέων σε Ελλάδα και Ευρώπη με γνώμονα τους πολίτες. Για αυτό εξάλλου το αίσθημα ευθύνης της εταιρίας μας είναι μεγάλο, όπως είναι και η τεχνογνωσία μας – βασικές αξίες της Netcompany-Intrasoft που εγγυώνται την επιτυχή ολοκλήρωση και της 2ης φάσης του έργου.»

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ