INTRASOFT International: Νέα συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

1 Φεβρουαρίου 2016 | Νέα Μελών
Λουξεμβούργο, 18 Φεβρουαρίου 2016 – Σε κοινοπραξία της INTRASOFT International κατοχυρώθηκε η σύμβαση-πλαίσιο btrain3 από τη Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Φορολογία και την Τελωνειακή Ένωση.

Στο έργο, το οποίο θα διαρκέσει για 5 χρόνια, η INTRASOFT International και η επικεφαλής της κοινοπραξίας Siveco, θα παρέχουν σειρά υπηρεσιών, που εκτείνονται από θέματα e-learning ως την εκπόνηση πανευρωπαϊκών εκστρατειών πληροφόρησης γύρω από τη φορολογία και την τελωνειακή ένωση.

Η INTRASOFT International θα αξιοποιήσει την πολυετή, παγκόσμια εμπειρία της στους τομείς της φορολογίας και της τελωνειακής ένωσης και θα τη συνδυάσει με καινοτόμες ψηφιακές μορφές επικοινωνίας και διάχυσης περιεχομένου, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η τρέχουσα συμβατική περίοδος είναι η τρίτη κατά σειρά, αφού το έργο btrain τρέχει από το 2005. Ο βασικός στόχος του είναι να βοηθήσει τη Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης να στηρίξει τη συνεπή εφαρμογή της τελειωνακής και φορολογικής νομοθεσίας της ΕΕ μέσω του κατάλληλου εκπαιδευτικού περιεχομένου (e-learning), αλλά και μέσα από την στήριξη της ανάπτυξης των ανθρώπινων πόρων και της επικοινωνίας των σωστών μηνυμάτων όσον αφορά τελωνειακές και φορολογικές πολιτικές σε ολόκληρη την ΕΕ.

Η εξειδικευμένη ομάδα θεσμικής επικοινωνίας της INTRASOFT International θα συνεργαστεί στενά με τη Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης και τη Siveco ώστε να προσαρμόσει καινοτόμα μηνύματα και περιεχόμενο στις προσδοκίες του πελάτη και την ίδια στιγμή να αγγίξει και το Ευρωπαϊκό κοινό. Από την οπτικοακουστική παραγωγή, ως την οργάνωση εκδηλώσεων και τη μετάφραση, μέσα από το έργο btrain3 η INTRASOFT International έχει στόχο να προσεγγίσει το θέμα του διαλόγου θεσμών και πολιτών σε όλη την Ευρώπη μέσα από νέες τεχνικές.

Ο κ Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: «Το btrain3 είναι ένα σημαντικό έργο για την INTRASOFT International σε μια περιοχή με μεγάλες δυνατότητες για το εγγύς μέλλον. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε τη μακροχρόνια σχέση μας με έναν αξιόπιστο πελάτη, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης, ειδικότερα, και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε αυτή τη σχέση σε αυτό το απαιτητικό και δύσκολο τομέα.»

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ