INTRASOFT International:Η INTRASOFT International στηρίζει την προσπάθεια του MIT Enterprise Forum Greece

30 Ιανουαρίου 2017 | Νέα Μελών
Λουξεμβούργο, 30 Ιανουαρίου 2017 – Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, επιθυμώντας να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη των Ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων (start-up) και τη διασύνδεση αυτών με τη διεθνή αγορά, ανακοίνωσε πως ενώνει τις δυνάμεις της με το MIT Enterprise Forum (MITEF) Greece και υποστηρίζει ενεργά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition 2017.

Ο διαγωνισμός, που διεξάγεται για τρίτη φορά στη χώρα μας από το MITEF Greece, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν επιχειρηματική τεχνογνωσία μέσω έμπρακτης καθοδήγησης και ειδικών εργαστηρίων σε θέματα business skills και παράλληλα να διερευνήσουν συνεργασίες ιδιαίτερης σημασίας για τη μετέπειτα αναπτυξιακή πορεία τους στη διεθνή αγορά.

Η INTRASOFT θα δημιουργήσει ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών, τεχνογνωσίας και  δικτύωσης με την αγορά για μία από τις εταιρίες που θα προκριθεί στους 10 φιναλίστ του διαγωνισμού, η οποία θα εστιάζει σε τομείς όπως Big Data, Internet of Things και Smart Cities. Η εταιρία θα επιλεγεί σύμφωνα με τη βαθμολογική της κατάταξη και θα ανακοινωθεί στην Τελετή Λήξης και Απονομής Βραβείων του διαγωνισμού τον Ιούλιο 2017. Το εν λόγω πρόγραμμα «επιταχυντής» θα διενεργηθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες αφορούν: Φιλοξενία και στέγαση γραφείων της επιχειρηματικής ομάδας που θα επιλεγεί στις εγκαταστάσεις της INTRASOFT στην Παιανία, επιχειρηματική και τεχνολογική καθοδήγηση και συμβουλευτική συμβατή με τη δραστηριότητα της ομάδας από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της INTRASOFT, υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας και εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες (διοικητικά, νομικά και λογιστικά θέματα, ζητήματα προμηθειών, θέματα ανθρώπινου δυναμικού). Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει χρηματοδότηση για συμμετοχή της ομάδας σε ένα Ευρωπαϊκό Συνέδριο και ενέργειες δικτύωσης με πελάτες στις γεωγραφικές αγορές που η INTRASOFT δραστηριοποιείται.

O κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, INTRASOFT International δήλωσε σχετικά: «Η συμπόρευση με το MIT Enterprise Forum Greece στην προσπάθεια προώθησης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και την υποστήριξη του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος αποτελεί βασικό πυλώνα στο πλαίσιο των ενεργειών της INTRASOFT για το 2017 – Έτος Καινοτομίας».

Η κα Κατερίνα Σαριδάκη, Executive Director, MIT Enterprise Forum Greece εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον μεγάλο υποστηρικτή του διαγωνισμού, που «αγκάλιασε το όραμά μας, να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο υποστηρίζοντας την καινοτομία και επιταχύνοντας την δημιουργία επιχειρήσεων τεχνολογίας με δυναμική ανάπτυξη στην παγκόσμια αγορά. Πιστεύουμε ότι έχει εξέχουσα σημασία μεγάλες και εδραιωμένες εταιρίες στο χώρο της τεχνολογίας να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια δημιουργίας ενός δυναμικού Ελληνικού τεχνολογικού οικοσυστήματος. H σύμπραξη και υποστήριξη της INTRASOFT International είναι εξαιρετικά σημαντική στηρίζοντας ενεργά τις προσπάθειές μας για το φετινό διαγωνισμό ενώ παράλληλα μέσω της ηγετικής θέσης που κατέχει στον κλάδο που δραστηριοποιείται, με παρουσία σε 70 χώρες στον κόσμο και ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργατών, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τα επόμενα βήματα της ομάδας που θα επιλεγεί να μπει στο πρόγραμμα της μετά τη λήξη του διαγωνισμού».

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ