INTRASOFT International: Ανακοινώνει νέα Θυγατρική στην Κένυα & εγκαινιάζει την Τραπεζική Λύση PROFITS® στην Ανατολική Αφρική

15 Ιουλίου 2016 | Νέα Μελών
Λουξεμβούργο, 12 Ιουλίου 2016 – Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, έχοντας με επιτυχία ολοκληρώσει σύνθετα έργα στην Ανατολική Αφρική στο διάστημα των τελευταίων δύο ετών, ενισχύει την παρουσία της στην περιοχή εγκαινιάζοντας τα νέα της γραφεία στην Κένυα, στην καρδιά της πρωτεύουσας της χώρας.
Η ίδρυση της INTRASOFT International EAST Africa Ltd ακολουθεί μια σειρά από υψηλού προφίλ συμβάσεις και επιτυχημένες υλοποιήσεις όπως αυτή στο NSSF Kenya (Σύστημα Διαχείρισης Συντάξεων, 2014) αλλά και αυτή μέσα από το έργο «KRA Data Warehouse and Business Intelligence» όπου η εταιρεία λειτουργεί ως στρατηγικός υπεργολάβος για την υλοποίηση και την παράδοση του «Risk Analysis Module» κομμάτι του ESKORT Compliance Application Suite.

Η ανακοίνωση λαμβάνει χώρα τη χρονική στιγμή που η Κυβέρνηση της Κένυας έχει θέσει ως στόχο να καταστεί η χώρα ως μία παγκοσμίως ανταγωνιστική ψηφιακή οικονομία. Σύμφωνα με το Κύριο Εθνικό Σχέδιο Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών της Κένυας (2017), η Κυβέρνηση στοχεύει στην περαιτέρω προώθηση των ψηφιακών δυνατοτήτων, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στη χώρα.

“Η φήμη της Κένυας ως τεχνολογικού, εμπορικού και αναπτυξιακού κόμβου της Αφρικής καθιστά στρατηγικά ορθή την επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας ως περιφερειακής έδρας της INTRASOFT. Το όραμά μας είναι να συνταχθούμε με την αναπτυξιακή δυναμική της Αφρικής στον τομέα της Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών και να παρέχουμε λύσεις στις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις στο Δημόσιο και Επιχειρηματικό Τομέα», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, INTRASOFT International.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την επίσημη παρουσίαση του συστήματος τραπεζικών λύσεων PROFITS® στην αγορά της Ανατολικής Αφρικής. Το PROFITS® αποτελεί μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων που περιλαμβάνει core banking, internet, mobile και agency banking, αυτοματοποίηση δανείων, Business Intelligence και MIS. Το PROFITS® αποτελεί νέα διάσταση στη διαχείριση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, που εστιάζει στην δυναμική εξέλιξη της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, ακολουθώντας πιστά τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ρυθμιστικές απαιτήσεις. Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει δύο υποσυστήματα PROFITS® στη Housing Finance Bank (HF Group) στην Κένυα. To PROFITS® υλοποιείται επίσης σήμερα στην Mwalimu Commercial Bank στην Τανζανία και στην Centenary Rural Development Bank στην Ουγκάντα και υπόσχεται να αλλάξει δυναμικά τους όρους λειτουργίας του τραπεζικού τομέα στην περιοχή.

«Η INTRASOFT International έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο σε κλίμα άψογης συνεργασίας. Τα υψηλά πρότυπα και το ισχυρό σύνολο αξιών που χαρακτηρίζουν την εταιρεία αποτέλεσαν σημαντικές πτυχές για την υλοποίηση του έργου και τους καλωσορίζουμε στην αγορά Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών της Κένυας », δήλωσε ο Frank Ireri, Διευθύνων Σύμβουλος, HF Group.

Άλλα σημαντικά έργα του τραπεζικού τομέα στην Αφρική περιλαμβάνουν τη Zambia Electronic Clearing House Limited (ZECHL), όπου η Intrasoft International εφαρμόζει το National Payments Switch και παρέχει την υποδομή προώθησης της διαλειτουργικότητας όλων των συστημάτων πληρωμών, μέσω τραπεζών ή άλλων τρόπων.

«Ανυπομονούμε να συμβάλλουμε ουσιαστικά, παρέχοντας λύσεις που θα ενισχύσουν την επάρκεια στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε αυτή την εποχή πρωτοφανούς ψηφιακής αλλαγής. Το PROFITS® αποτελεί την πρώτη από τις πολυάριθμες καινοτόμες λύσεις που προσφέρουμε στην Ανατολική Αφρική, που θα παρέχουν τη δυνατότητα σε τράπεζες και μικροχρηματοπιστωτικά ιδρύματα να προσαρμοστούν γρήγορα στις αλλαγές που προκύπτουν από τις παγκόσμιες και περιφερειακές τάσεις όπως mobile money, big data, cloud, ασφάλεια και το μεταβαλλόμενο ρυθμιστικό περιβάλλον», είπε η Wambui Mbesa, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Περιφερειακή Διευθυντής, INTRASOFT International East Africa.

Η INTRASOFT International έχει δεσμευτεί πλήρως  για την επένδυση και την αξιοποίηση του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού, ενώ συνεργάζεται με τους εμπλεκόμενους φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα με στόχο να εισαγάγει καινοτόμες λύσεις ΙΤ στην Ανατολική Αφρική.

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ