INTRASOFT International: Νέο έργο για την INTRASOFT με τις τελωνειακές αρχές της Δανίας

27 Ιουλίου 2020 | Νέα Μελών
 Η INTRASOFT International, η κορυφαία εταιρία Πληροφορικής, ανέλαβε το νέο έργο των Τελωνειακών αρχών της Δανίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Φορολογίας της Δανίας, για την παράδοση, συντήρηση και λειτουργία της νέας ψηφιακής  πλατφόρμας διαχείρισης Τελωνειακών διαδικασιών.
Βασιζόμενη στην παγκόσμια και πολυετή εμπειρία της στον τομέα των Εθνικών Τελωνειακών συστημάτων, η INTRASOFT ανέπτυξε την νέα οικογένεια  εξειδικευμένων προϊόντων της στον τομέα αυτό, με την διακριτική ονομασία Intrasoft ERMIS™. Η INTRASOFT, μαζί με την συνεργάτη της NetCompany, θα αξιοποιήσουν την μοντέρνα και ανοιχτή αρχιτεκτονική του ERMIS για να υλοποιήσουν όλες τις υπάρχουσες και νέες διαδικασίες διαχείρισης ψηφιακών  τελωνείων, ξεκινώντας από την υλοποίηση των διαδικασιών Τελωνειακών Εισαγωγών. Το έργο αποτελεί  την απαρχή του εκσυγχρονισμού των Τελωνειακών Αρχών της Δανίας, σύμφωνα με τον νέο Τελωνειακό Κώδικα (UCC) της ΕΕ. 

Ο κ. Andreas Berggreen, Διευθυντής του Φορέα ανάπτυξης και απλοποίησης των τελωνειακών υπηρεσιών της Δανίας δήλωσε σχετικά: «Η ανάπτυξη του νέου συστήματος εισαγωγών αποτελεί ουσιώδες τμήμα του έργου, το οποίο θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα πεπαλαιωμένα τελωνειακά συστήματα, μερικά από τα οποία χρονολογούνται προ 25ετίας. Ταυτόχρονα, πρόκειται για μια σημαντική συνεισφορά στη γενικότερη ανανέωση του γερασμένου τοπίου  στο σύστημα τελωνειακής διοίκησης. Η ανάπτυξη του μελλοντικού συστήματος, το οποίο θα διασφαλίζει ομαλές διαδικασίες εισαγωγής για τις επιχειρήσεις, πληρώντας τις απαιτήσεις της ΕΕ, αποτελεί μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόκληση, την οποία αποδεχόμαστε με ενθουσιασμό. Προσδοκούμε να φέρουμε σε πέρας αυτήν την αποστολή μας, σε στενή συνεργασία με τους επιχειρηματικούς εταίρους INTRASOFT International και NetCompany”.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: «Τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια, η INTRASOFT αναπτύσσει πληροφοριακά συστήματα τελωνείων σε ολόκληρο τον κόσμο. Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, υποδεχόμαστε τη Δανία στην ομάδα δημόσιων αρχών οι οποίες μας εμπιστεύονται στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών τους. Ως κράτος μέλος της ΕΕ, η Δανία εφαρμόζει τους κανόνες και τις οδηγίες της ΕΕ, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι τα τελωνειακά συστήματα οφείλουν να τηρούν ένα σύνολο κανονισμών με ισχύ σε ολόκληρη την ΕΕ. Ο ρόλος της INTRASOFT υπήρξε καθοριστικός στην καθοδήγηση πολλών κρατών, μέσω αυτής της διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ολλανδίας, ενώ έχει συμβάλει σε πανευρωπαϊκή κλίμακα για την εναρμόνιση των συστημάτων όλων των κρατών μελών της ΕΕ, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG TAXUD). Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και με το Υπουργείο Φορολογίας της Δανίας, ιδιαίτερα καθώς θα είναι πάνω στο νέο προϊόν μας ERMIS». 

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ