Netcompany-Intrasoft: Αναλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τελωνείων της Αυστρίας

31 Αυγούστου 2023 | Νέα Μελών

Η NetcompanyIntrasoft, μέλος του Netcompany Group A/S,  ανέλαβε την ανάπτυξη, ενοποίηση και συντήρηση του Συστήματος Εκτελωνισμού της Αυστρίας (ACCS), εκ μέρους του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικών της Αυστρίας.

Βασιζόμενη στην παγκόσμια και πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού των τελωνείων και χρησιμοποιώντας το εξειδικευμένο πακέτο τελωνειακών λύσεων του προϊόντος της ERMIS™,  η Netcompany-Intrasoft θα αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα (UCC) της ΕΕ.

Το προϊόν τελωνειακών λύσεων ERMIS™ της Netcompany-Intrasoft, διασφαλίζει τη λειτουργική κάλυψη του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα UCC και της διασυνδεσιμότητας με τα τελωνειακά συστήματα της ΕΕ, μέσω μιας  δοκιμασμένης offtheshelf προσέγγισης.  Επιπλέον, η αρχιτεκτονική δομή του ERMIS™ επιτρέπει εξαιρετική ευελιξία στην εφαρμογή ενός συστήματος Τελωνειακής Δήλωσης και της ενοποίησής του με οποιοδήποτε τεχνολογικό σύστημα των Ευρωπαϊκών Τελωνείων, μειώνοντας σημαντικά τα επίπεδα ρίσκου καθώς και τη χρονική διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της NetcompanyIntrasoft σχολίασε: «Είμαστε πλέον στην τρίτη δεκαετία παροχής επιτυχημένων τελωνειακών έργων ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλο τον κόσμο. Μόνο τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε επιλεγεί από τις Τελωνειακές Αρχές  8 χωρών με στόχο  να εκσυγχρονίσουμε τα συστήματά τους, μέσω των  λύσεων που προσφέρονται από το προϊόν μας  ERMIS™.  Μετά από την πρόσφατη και πολύ σημαντική ανάθεση από  την Αυστρία, δεσμευόμαστε περισσότερο από ποτέ να ενισχύσουμε την επένδυσή μας σε αυτό το κρίσιμο, για την παγκόσμια οικονομία, τομέα. Προς αυτή την κατεύθυνση  θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τις ομάδες  των εξειδικευμένων συμβούλων που διαθέτουμε στον τομέα των τελωνείων, σε όλη την Ευρώπη, ενώ παράλληλα σχεδιάζουμε να ενισχύσουμε σημαντικά το Development Center μας στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να το καθιερώσουμε ως Center of Excellence για Tελωνειακές λύσεις».

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ