INTRASOFT International: Στην INTRASOFT International 2 νέα έργα-ορόσημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

23 Ιουνίου 2020 | Νέα Μελών
Η INTRASOFT International, η κορυφαία εταιρεία Πληροφορικής ανέλαβε δύο σημαντικά έργα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών προς χρήστες (EUSS) στους τομείς του ψηφιακού εργασιακού χώρου (Digital Workplace, DWP) (Lot1) και των πληροφοριακών συστημάτων (Lot2). 

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε σχετικά: «Ανακοινώνουμε σήμερα με μεγάλη χαρά και περηφάνεια δύο νέα, πολύ σημαντικά έργα που μας εμπιστεύεται η DIGIT.  Από μόνο του το μέγεθος των δύο έργων, που ξεπερνά το μισό δισεκατομμύριο ευρώ, σηματοδοτεί την είσοδο της INTRASOFT σε μία νέα εποχή, καθώς  αναπτυσσόμαστε συνεχώς για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τα επιχειρηματικά σχέδια των πελατών μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέλεξε εμάς και τους συνεργάτες μας για ακόμη μια φορά, για να ηγηθούμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό νευραλγικών υπηρεσιών πληροφορικής, που χρησιμοποιούνται από δεκάδες χιλιάδες χρήστες σε σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία μας σε θέματα τεχνολογίας και η βαρύτητα που δίνουμε στην εμπειρία του χρήστη θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε στις προσδοκίες του πελάτη μας.». 

Σχετικά με το πολυετές έργο EUSS-Lot1, η INTRASOFT σε συνεργασία μαζί με την ATOS που ηγείται της κοινοπραξίας, θα παρέχει την τεχνογνωσία της σχετικά με τη υποστήριξη των χρηστών, της υποδομής του DWP, καθώς και του κύκλου ζωής του IT εξοπλισμού. Στο έργο περιλαμβάνονται και υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού, που θα συντελέσουν σημαντικά στον εκσυγχρονισμό του DWP περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 
 
Όσον αφορά το έργο EUSS-Lot2, η INTRASOFT για τα επόμενα 7 έτη θα είναι επικεφαλής της κοινοπραξίας που αποσκοπεί στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης των πληροφοριακών συστημάτων για τις 55 Γενικές Διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τους Εκτελεστικούς Οργανισμούς, τους χρήστες αυτών και την τεχνική υποδομή τους. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο έργο με ένα ευρύ φάσμα παρεχόμενων υπηρεσιών, από λειτουργίες βάσης δεδομένων και servers, έως την υποστήριξη χρηστών σε επίπεδο εφαρμογών, εκπαίδευσης και πιστοποίησης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η υλοποίηση των δύο έργων βασίζεται σε τεχνολογικές έννοιες αιχμής όπως η ρομποτική αυτοματοποίηση διαδικασιών (Robotic Process Automation), η διαχείριση γνώσης (Knowledge Management), τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης και άλλα. 

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ