Netcompany – Intrasoft: Easley-Η νέα εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης (AI) της Netcompany

30 Νοεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

Η Netcompany, μητρική εταιρεία της Netcompany-Intrasoft, παρουσιάζει το Easley, μια λύση «Παραγωγού Τεχνητής Νοημοσύνης» (Generative AI) για Επιχειρήσεις και Δημόσιους Οργανισμούς.

Έχοντας πάρει το όνομά του από την πρωτοπόρο επιστήμονα υπολογιστών της NASA, Anne Easley, το Easley υποστηρίζει την εφαρμογή τεχνικών επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP), ώστε να αναδείξει και να αξιοποιήσει τον πληροφοριακό πλούτο ενός οργανισμού ή μιας επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο, το πολύτιμο εταιρικό περιεχόμενο (enterprise content) μεταμορφώνεται σε έναν αξιοποιούμενο πόρο, προσβάσιμο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των κατά περίπτωση ενδιαφερομένων (π.χ. πελατών, πολιτών ή και εσωτερικών υπαλλήλων), ανοίγοντας νέους δρόμους στη διαχείριση και εκμετάλλευση της επιχειρησιακής γνώσης.

Το Easley είναι μία ευέλικτη εφαρμογή Μεγάλων Γλωσσικών Μοντέλων (LLM), που δύναται να ενσωματώσει σχεδόν όλα τα υπάρχοντα LLM μοντέλα της αγοράς, όπως τα GPT-4, LLama-2 και PaLM, και να τα εκμεταλλευθεί για τη βέλτιστη διαχείριση της εταιρικής γνώσης, με μεθόδους που διασφαλίζουν ότι τα πρωτογενή δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη. Με αυτόν τον τρόπο, το Easley φροντίζει ώστε κάθε φορά να χρησιμοποιείται το καταλληλότερο για την περίσταση μοντέλο, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των δεδομένων του οργανισμού.

«Όταν οι εταιρείες ξεκινούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, είναι σημαντικό να μη δεσμευθούν με αλγόριθμους ενός συγκεκριμένου γλωσσικού μοντέλου ΑΙ, και ταυτόχρονα να διασφαλίζουν ότι διατηρούν τον έλεγχο των δεδομένων τους και να μπορούν να τεκμηριώσουν πώς ακριβώς τα χρησιμοποιούν, μέσω του AI. Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία πίσω από το Easley», λέει ο André Rogaczewski, Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany.

«Μας ενδιαφέρει πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το Easley, ως έναν ασφαλή και ανεξάρτητο μέσο για την εφαρμογή της Παραγωγού Τεχνητής Νοημοσύνης. Προσκαλούμε συνεργάτες και πελάτες να ξεκινήσουν με το Easley αυτό το σημαντικό ταξίδι», σχολίασε ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany-Intrasoft.

Διαβάστε περισσότερα για το Easley εδώ: https://netcompany.com/easley-ai/

 

 

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ