INTRASOFT International: Η INTRASOFT διακρίνεται στα Business IT Excellence Awards

29 Σεπτεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Η INTRASOFT International, η κορυφαία εταιρεία Πληροφορικής, απέσπασε συνολικά 8 βραβεία, συμπεριλαμβανομένης και της διάκρισης Integrator of the Year, στη φετινή επετειακή 10η έκδοση των IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards 2021, του πιο σημαντικού θεσμού επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, και η INTRASOFT International διακρίθηκε με τα παρακάτω βραβεία:

 • Gold βραβείο στην κατηγορία Cloud για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Κόμβου G-Cloud της ΓΓΠΣ (Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης).
 • Gold βραβείο στην κατηγορία Big Data για την πρωτοποριακή εφαρμογή Real Time Contextual Campaign, για λογαριασμό της Alpha Bank.
 • Gold βραβείο στην κατηγορία Blockchain για την καινοτόμα εφαρμογή Wallee, μια Fintech εφαρμογή συναλλαγών και υποστήριξης συλλογικών κοινωνικών δράσεων σε καινοτόμα πλατφόρμα τεχνολογίας Blockchain.
 • Silver βραβείο στην κατηγορία Blockchain για την υλοποίηση του IP Register on Blockchain για λογαριασμό του EU Intellectual Property Office (EUIPO).
 • Silver βραβείο στην κατηγορία Έργα Πληροφορικής Μεγάλης Εμβέλειας για την υλοποίηση των κατανεμημένων συστημάτων AES και NCTS-P5, για λογαριασμό της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης (DG TAXUD) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 • Silver βραβείο στην κατηγορία Συμμετοχή σε R&D έργα και αξιοποίηση τους για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της Streamhandler, μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας Big Data και Analytics για λογαριασμό της Vodafone Innovus, που αποσκοπεί στην ασφάλεια, προγνωστική συντήρηση του στόλου της, ανίχνευση ανωμαλιών, βελτίωση χρόνου απόκρισης, μείωση κόστους του στόλου κ.ά.
 • Bronze βραβείο στην κατηγορία Συμμετοχή σε R&D έργα και αξιοποίηση τους για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της εφαρμογής QARMA, που αφορά τη χρήση business intelligence σε συνδυασμό με αλγορίθμους για εξαγωγή ποσοτικών κανόνων συσχέτισης από big data.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παρουσία μας στα BITE Awards 2021, σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για όλους μας. H βράβευση μας ως Integrator of the Year καθώς και τα υπόλοιπα 7 βραβεία που λάβαμε αποτελούν αναγνώριση της συμβολής μας στον κλάδο της πληροφορικής στη χώρα μας. Η κατανόηση των αναγκών των πελατών μας, η πολύπλευρη εμπειρία μας στο χώρο και οι μοναδικές γνώσεις των ανθρώπων μας αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας της INTRASOFT, αλλά και εχέγγυο για αντίστοιχες διακρίσεις στο μέλλον.»

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ