INTRASOFT International: Νέα σύμβαση της INTRASOFT με το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας

10 Οκτωβρίου 2017 | Νέα Μελών
Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής και Platinum Level Oracle Partner, εφαρμόζει επί του παρόντος ένα νέο σύστημα συλλογής εσόδων για το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας, σε συνεργασία με τη Δανέζικη εταιρεία Netcompany.
Η σύμβαση αποτελεί μέρος ενός πενταετούς διάρκειας προγράμματος μεταρρυθμίσεων, που έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει το σημερινό σύστημα συλλογής εσόδων του Υπουργείου. Η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί με την εισαγωγή ενός νέου κεντρικού συστήματος με βάση το Σύστημα Διαχείρισης Εισοδημάτων για το Δημόσιο Τομέα (PSRM) της Oracle. Στόχοι του σχεδίου είναι η θέσπιση ενός κοινού συνόλου κανόνων και πρακτικών σε όλα τα επίπεδα χρέους, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας είσπραξης χρεών, ο εξορθολογισμός της συνολικής διαχείρισης του χρέους και η εξάλειψη της «διπλής εργασίας». Σκοπός είναι να παρασχεθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ικανό να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες προκλήσεις και να προσαρμοστεί στις εξελισσόμενες ανάγκες στο εγγύς μέλλον.
Για λόγους βελτίωσης του ελέγχου των έργων, η σύμβαση χωρίστηκε σε μια σειρά εκδόσεων με την πρώτη έκδοση να έχει ήδη παραδοθεί τον Ιούνιο του 2017.
Ο κος Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας. Η επιλογή της INTRASOFT International για το συγκεκριμένο έργο επιβεβαιώνει την στρατηγική μας να καταλάβουμε την πρώτη θέση παγκοσμίως σε ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων Δημοσίων Εσόδων, παρέχοντας λύσεις αιχμής μέσα από τον συνδυασμό του PSRM της Oracle με τα δικά μας διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα όπως  το ESKORT Compliance and Enforcement Solution.  Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ενιαίου προϊόντος, πλούσιου σε λειτουργικότητα και βασισμένο στις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Οι πρόσφατες επιτυχίες μας στον τομέα αυτό σε Αυστραλία, Κατάρ, Κουβέιτ, Μοζαμβίκη, Δανία και στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνα επικυρώνουν την στρατηγική αυτή και την δέσμευση μας να παρέχουμε λύσεις που αντιμετωπίζουν πλήρως τις ανάγκες μιας σύγχρονης Υπηρεσίας Δημοσίων Εσόδων. Αισθανόμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα ξεπεράσουν τις ήδη υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας μακράς και επωφελούς συνεργασίας στον τομέα αυτό.»
Ο κος Ingrid Mjøen, Επικεφαλής της Oracle in Δανίας, δήλωσε: «Το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας λαμβάνει μια λύση που ανταποκρίνεται στη σημερινή ανάγκη για αυξημένη αποτελεσματικότητα και προσαρμόζεται πλήρως στις αναπόφευκτες μελλοντικές αλλαγές πολιτικής. Το σύστημα Διαχείρισης  Εσόδων του Δημόσιου Τομέα της Oracle είναι μια ισχυρή και ευέλικτη λύση που βοηθά το Υπουργείο να βελτιώσει τη συλλογή εσόδων ενώ παράλληλα απλοποιεί τη σύνθετη διαχείριση των θεμάτων πολιτικής. Η Oracle είναι περήφανη που παραδίδει αυτή τη λύση με τους συνεργάτες μας INTRASOFT International και Netcompany».

Netcompany-Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.800 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ