Siemens A.E.: Κορυφαία υποστήριξη σε μηχανολογικές λύσεις επεξεργασίας υδάτων με την αξιοπιστία της Siemens Ελλάδος

8 Σεπτεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

Η στρατηγική συνεργασία της Siemens Ελλάδος με την ERMA FIRST προβλέπει προμήθεια εξοπλισμού και εφαρμογών ναυτιλιακών αυτοματισμών σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Siemens, ηγέτης στην ψηφιοποίηση βιομηχανιών, ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με την ERMA FIRST, εταιρεία Συστημάτων Διαχείρισης Ερματικών Υδάτων με διεθνή παρουσία, για την προμήθεια εξοπλισμού και εφαρμογών ναυτιλιακών αυτοματισμών. Στο πλαίσιο της συνεργασίας η Siemens θα προσφέρει προϊόντα δοκιμασμένα σε μεγάλο πλήθος εφαρμογών, τεχνική υποστήριξη και κάλυψη αναγκών ανταλλακτικών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ERMA FIRST είναι μια βραβευμένη ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται σε Συστήματα Διαχείρισης Ερματικών Υδάτων (BWTS) και έχει επιτυχημένη παρουσία σε πληθώρα μεγάλων αγορών του εξωτερικού (όπως Ολλανδία, Κίνα, Κορέα και Ιαπωνία), σε μερικές από τις πιο αυστηρές εγκαταστάσεις δοκιμών παγκοσμίως. Πρόσφατα, η εταιρεία πρόσθεσε στη γκάμα προϊόντων της το μικρότερο σύστημα διαχείρισης ερματικών υδάτων στον κόσμο, το oneTANK. Το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί σε δεξαμενές θαλάσσιου έρματος μεγαλύτερων σκαφών, σε σκάφη εργασίας, ρυμουλκά, ημι-υποβρύχια, αλιευτικά και σούπερ γιοτ.

Μέσω της συνεργασίας, η οποία αφορά το oneTANK, η Siemens θα βοηθήσει την ERMA FIRST να αντιμετωπίσει προκλήσεις, όπως τη διαχείριση του παγκόσμιου ανταγωνισμού, της κατανάλωσης ενέργειας και κόστους, της πληθώρας των έργων, της εύρυθμης λειτουργίας του εξοπλισμού, της άμεσης ανταπόκρισης και υποστήριξης για επίλυση προβλημάτων, καθώς και των γρήγορων κύκλων ανάπτυξης. Αυτές οι ανάγκες θα καλυφθούν με ένα ολοκληρωμένο σύστημα λύσεων σε ενοποιημένο περιβάλλον, αποτελούμενο από εξοπλισμό και software το οποίο διαθέτει τα σχετικά πιστοποιητικά για χρήση στη ναυτιλία. Πιο συγκεκριμένα, οι λύσεις της Siemens θα προσφέρουν υψηλή αξιοπιστία ελέγχου, ευκολία προγραμματισμού και διαδικασίας διάγνωσης βλαβών, βελτιστοποίηση απόδοσης συστημάτων και καλύτερη διαχείριση της πολυπλοκότητας.

Η Siemens θα παρέχει εξοπλισμό και ανταλλακτικά σε οποιαδήποτε γεωγραφική τοποθεσία βρίσκεται το πλοίο που έχει την εκάστοτε ανάγκη. Το αξιόπιστο σύστημα ελέγχου της Siemens αποτελείται από έναν ελεγκτή SIMATIC, μια συσκευή η οποία προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε δραστηριότητα απαιτεί την υψηλή αξιοπιστία ελέγχου, την ευκολία του προγραμματισμού και τη διαδικασία διάγνωσης βλαβών . Το σύστημα ελέγχου συμπληρώνεται από μια οθόνη ενδείξεων και χειρισμών ΗΜΙ SIMATIC με λειτουργία αφής (Touch Operation) . Η Siemens θα διαθέσει επίσης ρελέ, θερμικά υπερφόρτισης και μπουτόν της οικογένειας Sirius και SiriusAct με γνώμονα την μεγάλη αξιοπιστία τους και την καταλληλόλητά τους για εφαρμογή στη ναυτιλία. Σε επίπεδο software, ο προγραμματισμός και των δύο συσκευών γίνεται από την κοινή πλατφόρμα TIA Portal που διευκολύνει και επιταχύνει το engineering, ενώ αποτελεί τη βάση για μελλοντικές επεκτάσεις, λειτουργίες εξομοίωσης, service, διαγνωστικών κ.λ.π.

Η ομάδα της Siemens στην Ελλάδα, με πλούσια εμπειρία στην ψηφιοποίηση βιομηχανιών, θα βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τους τεχνικούς της ERMA FIRST για να τους υποστηρίζει και να τους καθοδηγεί.

SIEMENS A.E.

H Siemens Α.Ε. είναι μέλος του Ομίλου Siemens, ο οποίος αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη, συνώνυμο της τεχνολογικής υπεροχής, της καινοτομίας, της ποιότητας και της αξιοπιστίας διεθνώς, για περισσότερα από 170 χρόνια. Με παρουσία σε όλον τον κόσμο, η Siemens εστιάζει στους τομείς αυτοματισμού και ψηφιοποίησης στις βιομηχανίες μεταποίησης και στη βιομηχανική παραγωγή, στον τομέα έξυπνων υποδομών για κτήρια και συστήματα κατανεμημένης ενέργειας, καθώς και στον τομέα των μεταφορών. Η Siemens δημιουργεί τεχνολογίες με σκοπό, φέρνοντας κοντά τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο, προς όφελος των πελατών και της κοινωνίας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία 122 χρόνια και στην Ελλάδα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βιομηχανική, τεχνολογική και ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας και εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους επενδυτές στην τοπική αγορά, εστιάζοντας στην προώθηση και την παροχή τεχνογνωσίας.

Στην Ελλάδα, η Siemens δραστηριοποιείται στους τομείς Digital Industries και Smart Infrastructure μέσω της εταιρείας Siemens A.E., ενώ δραστηριοποιείται επίσης με τις εταιρείες Siemens Mobility Α.Ε., Siemens Healthcare ABEE και Siemens Energy Α.Ε., οι οποίες διοικούνται ξεχωριστά.

Η Siemens A.E., ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, υποστηρίζει την τοπική κοινωνία και οικονομία και δεσμεύεται στην υιοθέτηση μιας επιχειρηματικής στρατηγικής η οποία προάγει την επίτευξη οικονομικών στόχων με τα υψηλότερα ηθικά κριτήρια.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ