SIEMENS A.E.: Η Siemens αποκτά τον κορυφαίο πάροχο λογισμικού ανοιχτού σε επικοινωνία, για τον Αυτοματισμό Κτηρίων και για το IoT

4 Ιουλίου 2018 | Νέα Μελών
 • Επέκταση της γκάμας προϊόντων που διαθέτει η Siemens για κτηριακό αυτοματισμό και IoT με λογισμικό ανοιχτό σε επικοινωνία 
 • Η J2 Innovations, με έδρα την Καλιφόρνια, θα διοικείται ως ανεξάρτητη νομική οντότητα και θυγατρική της Siemens
 • Διεθνής επέκταση της J2 Innovations πέρα από τη Βόρεια Αμερική

Η Siemens προχωρά στην εξαγορά της J2 Innovations, έναν κορυφαίο πάροχο λογισμικού ανοιχτού σε επικοινωνία, για τον αυτοματισμό κτηρίων και για το IoT, με έδρα το Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια. Η εταιρεία αποτελεί έναν επιτυχημένο παίκτη στις επιχειρήσεις λογισμικού Internet-of-Things (IoT) εδώ και 10 χρόνια, χτίζοντας μια ισχυρή φήμη στις ΗΠΑ και διεθνώς, με την τεχνολογία FIN (Fluid Integration) Framework.

«Η J2 Innovations αντιπροσωπεύει την ταχύτητα, την ευελιξία και τις ενιαίες πλατφόρμες λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας που έκαναν την εταιρεία επιτυχημένη», δήλωσε ο Uwe Frank, Διευθύνων Σύμβουλος της Διεύθυνσης Building Technologies Control Products & Systems της Siemens. «Αυτή η κίνηση συμπληρώνει το αναπτυσσόμενο ψηφιακό μας χαρτοφυλάκιο και θα μας βοηθήσει να γίνουμε η κορυφαία κινητήρια δύναμη ψηφιακού μετασχηματισμού, προσφέροντας ακόμη καλύτερες λύσεις IoT στους πελάτες μας». Για να διατηρήσει την ευελιξία της, η J2 Innovations θα διοικείται ως ανεξάρτητη νομική οντότητα και ως θυγατρική κατά 100% της Siemens Industry, Inc.

«Με έναν ισχυρό εταίρο όπως η Siemens, είμαστε καλά εξοπλισμένοι και ενθουσιασμένοι που θα οδηγήσουμε την J2 και το FIN Framework στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο Jason Briggs, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της J2 Innovations.

Το FIN είναι ένα λογισμικό της επόμενης γενιάς, ανοιχτό σε επικοινωνία  που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία, την παρακολούθηση και τον έλεγχο εξοπλισμού και συστημάτων αυτοματισμού για μικρά έως μεγάλα κτήρια. Λειτουργεί απρόσκοπτα σε tablet και σε smartphone, όπως και desktop και αναπτύσσεται σε ενσωματωμένα συστήματα, servers και στο cloud.

Για τους OEMs, το FIN παρέχει ένα πλήρως προσαρμόσιμο λογισμικό ανοιχτό σε επικοινωνία, που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.  Για τους συνεργάτες που ασχολούνται με την υλοποίηση έργων κτηριακού αυτοματισμού, το διαισθητικό περιβάλλον χρήσης του FIN και τα ισχυρά εργαλεία μηχανικής μειώνουν το χρόνο εργασίας και το χρόνο που απαιτείται για το σχεδιασμό και την προμήθεια συστημάτων αυτοματισμού κτηρίων. Για τους τελικούς χρήστες, όπως οι ιδιοκτήτες κτηρίων και οι διαχειριστές εγκαταστάσεων, το FIN εξοικονομεί λειτουργικό και ενεργειακό κόστος, παρέχοντας παράλληλα άνεση και διαθεσιμότητα.

Το FIN χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες με χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων γραφείων, πολυώροφων κτηρίων, εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων, νοσοκομείων, κέντρων δεδομένων και πολλών άλλων τύπων κτηρίων.

Η Διεύθυνση Building Technologies της Siemens πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις σε ασφαλή ψηφιακά προϊόντα και λύσεις για την προώθηση της ψηφιακής μετατροπής των κτηρίων και της οικοδομικής βιομηχανίας, με 80.000 συνδεδεμένα κτήρια και 400 εκατομμύρια τιμές δεδομένων να αναλύονται ανά ημέρα.

Το παρόν δελτίο τύπου είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.siemens.com/press/PR2018050189COEN

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διεύθυνσης Building Technologies, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.siemens.com/buildingtechnologies

SIEMENS A.E.

H Siemens Α.Ε. είναι μέλος του Ομίλου Siemens, ο οποίος αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη, συνώνυμο της τεχνολογικής υπεροχής, της καινοτομίας, της ποιότητας και της αξιοπιστίας διεθνώς, για περισσότερα από 170 χρόνια. Με παρουσία σε όλον τον κόσμο, η Siemens εστιάζει στους τομείς αυτοματισμού και ψηφιοποίησης στις βιομηχανίες μεταποίησης και στη βιομηχανική παραγωγή, στον τομέα έξυπνων υποδομών για κτήρια και συστήματα κατανεμημένης ενέργειας, καθώς και στον τομέα των μεταφορών. Η Siemens δημιουργεί τεχνολογίες με σκοπό, φέρνοντας κοντά τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο, προς όφελος των πελατών και της κοινωνίας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία 122 χρόνια και στην Ελλάδα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βιομηχανική, τεχνολογική και ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας και εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους επενδυτές στην τοπική αγορά, εστιάζοντας στην προώθηση και την παροχή τεχνογνωσίας.

Στην Ελλάδα, η Siemens δραστηριοποιείται στους τομείς Digital Industries και Smart Infrastructure μέσω της εταιρείας Siemens A.E., ενώ δραστηριοποιείται επίσης με τις εταιρείες Siemens Mobility Α.Ε., Siemens Healthcare ABEE και Siemens Energy Α.Ε., οι οποίες διοικούνται ξεχωριστά.

Η Siemens A.E., ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, υποστηρίζει την τοπική κοινωνία και οικονομία και δεσμεύεται στην υιοθέτηση μιας επιχειρηματικής στρατηγικής η οποία προάγει την επίτευξη οικονομικών στόχων με τα υψηλότερα ηθικά κριτήρια.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ