Siemens A.E.: Η Siemens παγκοσμίως δωρίζει €1 εκατομμύριο στους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία

23 Φεβρουαρίου 2023 | Νέα Μελών
 • Η Siemens AG και η Siemens Healthineers παρέχουν άμεση ανθρωπιστική βοήθεια
 • Εσωτερική πρόσκληση για δωρεές: η εταιρεία θα διπλασιάζει κάθε ευρώ που θα δοθεί από τους εργαζομένους
 • Ο φιλανθρωπικός οργανισμός, Siemens Caring Hands e.V. υποστηρίζει ανθρωπιστικές οργανώσεις στην Τουρκία και Συρία

 Η Siemens AG και η Siemens Healthineers μέσω μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας, έχουν παράσχει άμεση βοήθεια από 500.000 ευρώ η καθεμία, για βοήθεια στα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία και για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες διάσωσης. Επιπλέον, οι δύο εταιρείες έχουν καλέσει τους εργαζομένους τους σε όλο τον κόσμο για δωρεές – για κάθε ευρώ που προσφέρουν  οι εργαζόμενοι, η Siemens θα προσφέρει άλλο ένα.

«Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα, με τις οικογένειές τους, με όλους όσοι έχουν πληγεί», είπε ο Roland Busch, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens AG. «Θέλουμε να βοηθήσουμε και αυτό κάνουμε. Μαζί με τη Siemens Healthineers, έχουμε ήδη χορηγήσει 1 εκατομμύριο ευρώ για άμεση βοήθεια. Αυτό είναι μια αρχή. Η Siemens Caring Hands, ο φιλανθρωπικός μας οργανισμός, ερευνά  αυτή τη στιγμή την κατάσταση για να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε».

Μέσω του Siemens Caring Hands e.V. του φιλανθρωπικού μας οργανισμού, οι δωρεές θα παρασχεθούν σε επιλεγμένες ανθρωπιστικές οργανώσεις, οι οποίες χρησιμοποιούν τα χρήματα για την παροχή βοήθειας σε πληγείσες χώρες σε περίπτωση καταστροφών – με πλήθος επιλογών όπως σκηνές και καταλύματα μέχρι τεχνική υποστήριξη, φαγητό και πόσιμο νερό και βασική ιατρική περίθαλψη.

SIEMENS A.E.

H Siemens Α.Ε. είναι μέλος του Ομίλου Siemens, ο οποίος αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη, συνώνυμο της τεχνολογικής υπεροχής, της καινοτομίας, της ποιότητας και της αξιοπιστίας διεθνώς, για περισσότερα από 170 χρόνια. Με παρουσία σε όλον τον κόσμο, η Siemens εστιάζει στους τομείς αυτοματισμού και ψηφιοποίησης στις βιομηχανίες μεταποίησης και στη βιομηχανική παραγωγή, στον τομέα έξυπνων υποδομών για κτήρια και συστήματα κατανεμημένης ενέργειας, καθώς και στον τομέα των μεταφορών. Η Siemens δημιουργεί τεχνολογίες με σκοπό, φέρνοντας κοντά τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο, προς όφελος των πελατών και της κοινωνίας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία 122 χρόνια και στην Ελλάδα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βιομηχανική, τεχνολογική και ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας και εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους επενδυτές στην τοπική αγορά, εστιάζοντας στην προώθηση και την παροχή τεχνογνωσίας.

Στην Ελλάδα, η Siemens δραστηριοποιείται στους τομείς Digital Industries και Smart Infrastructure μέσω της εταιρείας Siemens A.E., ενώ δραστηριοποιείται επίσης με τις εταιρείες Siemens Mobility Α.Ε., Siemens Healthcare ABEE και Siemens Energy Α.Ε., οι οποίες διοικούνται ξεχωριστά.

Η Siemens A.E., ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, υποστηρίζει την τοπική κοινωνία και οικονομία και δεσμεύεται στην υιοθέτηση μιας επιχειρηματικής στρατηγικής η οποία προάγει την επίτευξη οικονομικών στόχων με τα υψηλότερα ηθικά κριτήρια.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ