SIEMENS A.E.: Η Siemens πιστοποιεί τις συνεργαζόμενες εταιρείες B.ΚΑΥΚΑΣ A.E. και ΤΕΧΝΟΜΑΤ A.E. ως Approved Partners – Added Value Resellers

4 Ιουλίου 2018 | Νέα Μελών
 • Πρόκειται για τις πρώτες ελληνικές εταιρείες που εντάσσονται στο δίκτυο των 150 Approved Partners που διαθέτει η εταιρεία σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως
Η Siemens ανακοινώνει την ένταξη της Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. και της ΤΕΧΝΟΜΑΤ A.E. στο παγκόσμιο δίκτυο των πιστοποιημένων Approved Partners – της Διεύθυνσης Digital Factory / Process Industries & Drives, στην κατηγορία των Added Value Resellers. Οι δύο αυτές εταιρείες αποτελούν τις πρώτες εταιρείες που πιστοποιούνται στην Ελλάδα, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά ιδιαίτερα απαιτητικών αξιολογήσεων και εκπαιδεύσεων, όπως προβλέπει η διαδικασία πιστοποίησης συνεργατών της Siemens.
Η πιστοποίηση συνεργατών ως Approved Partners εντάσσεται ως διαδικασία στο πρωτοποριακό πρόγραμμα της Siemens, “Partner Excellence”, το οποίο στοχεύει στην επιλογή των καταλληλότερων συνεργατών, προκειμένου να απολαμβάνουν οι πελάτες της Siemens σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας παγκοσμίως την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία προϊόντων και υπηρεσιών. Η δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου πιστοποιημένων συνεργατών, μέσω των εξαιρετικά αυστηρών κριτηρίων επιλογής που θέτει η Siemens, διασφαλίζει επίσης τόσο την εξειδίκευση, όσο και την υψηλή τεχνογνωσία των Approved Partners στους τομείς της αυτοματοποίησης, της τεχνολογίας κίνησης, του βιομηχανικού ελέγχου και της διανομής ενέργειας, καθώς κάθε πιστοποιημένος συνεργάτης οφείλει να διαθέτει αποδεδειγμένη πείρα στον τομέα του, με άριστη τεχνογνωσία των προϊόντων και των συστημάτων του χαρτοφυλακίου της Siemens.  
Επιπλέον, η πιστοποίηση ως Approved Partners της Siemens προβλέπει τη συστηματική και αδιάλειπτη κατάρτιση και ανάπτυξη του δυναμικού των συνεργατών από τους ειδικούς της Siemens. Για το σκοπό αυτό, η Siemens διασφαλίζει την εξειδίκευση των συνεργατών της στο επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει στους δικούς της υπαλλήλους, μέσω ειδικά διαμορφωμένων προγραμμάτων κατάρτισης προσαρμοσμένων στις ανάγκες και δυνατότητες του κάθε συνεργάτη, χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους και μέσα κατάρτισης, όπως webinars, ηλεκτρονική μάθηση, κατάρτιση μέσω διαδικτύου, παράλληλα με εργαστήρια και διδασκαλία με φυσική παρουσία. 
Η αξιολόγηση και πιστοποίηση των συνεργατών στην Ελλάδα ακολούθησε όλα τα στάδια της αυστηρής διαδικασίας του Siemens Partner Excellence προγράμματος, στάδια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα αλλά και στα κεντρικά της Siemens στη Γερμανία. Συγκεκριμένα, οι τεχνικοί και οι πωλητές των δύο εταιρειών συμμετείχαν σε Certification Workshop και Qualification Training αντιστοίχως στην Ελλάδα, και η τελική αξιολόγηση των certification tests των τεχνικών των  Approved Partners έγινε από τη Siemens AG. Για τη διατήρηση της πιστοποίησης η διαδικασία προβλέπει επανελέγχους σε διετή  βάση, ώστε να διαπιστώνεται εάν οι Approved Partners συνεχίζουν να τηρούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες και κριτήρια. 
Ο κ.Konstantin Zois, Γενικός Διευθυντής Digital Factory / Process Industries & Drives της Siemens A.E. δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τις 2 πρώτες ελληνικές εταιρείες στο παγκόσμιο δίκτυο των Approved Partners της Siemens. Με αυτή την πιστοποίηση αποδεικνύεται στην ουσία ότι τόσο εμείς στη Siemens όσο και οι συνεργάτες μας δεσμευόμαστε σε έναν κοινό στόχο και γνωρίζουμε πώς να τον επιτύχουμε. Και αυτός ο στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, προϊόντων  και λύσεων προς τους πελάτες μας, κάτι που μπορεί να γίνει εφικτό μόνο μέσα από τη συνεργασία με τους αποδεδειγμένα καλύτερους σε κάθε αγορά».  
Με αφορμή την πιστοποίηση, η Managing Director της Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., κ. Μαρίκα Λάμπρου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ένταξη της ΚΑΥΚΑΣ στο δίκτυο των 150 Approved Partners, μιας εταιρείας παγκοσμίου κύρους όπως η Siemens. Πρόκειται για μια κορυφαία επιβράβευση της σημαντικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας που έχουμε ως εταιρεία, η οποία προέκυψε μάλιστα μέσα από μια εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία στη βάση των πλέον αυστηρών κριτηρίων διεθνώς. Ταυτόχρονα, πρόκειται για μια ακόμα επισφράγιση πως με τη Siemens μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για συνεχή βελτίωση και επιχειρηματική αριστεία, με στόχο την προσφορά υψίστης ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες μας».
Οι κ.κ. Τυφλιώρης Πολυδεύκης και Μάρκος Αριστοτέλης, ιδρυτές και ιδιοκτήτες της ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε. ανέφεραν «Η πιστοποίηση μας ως Approved Partners της Siemens αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην 20ετή συνεργασία μας με τη Siemens, διότι ως μέλος του παγκόσμιου αυτού δικτύου βελτιώνουμε και δίνουμε νέα ώθηση στη συνεργασία μας. Η συστηματική και απαιτητική διαδικασία πιστοποίησης ενισχύει τις ικανότητες των συνεργατών μας και μας δίνει τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούμε από τον ανταγωνισμό στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού εξοπλισμού προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας».

SIEMENS A.E.

H Siemens Α.Ε. είναι μέλος του Ομίλου Siemens, ο οποίος αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη, συνώνυμο της τεχνολογικής υπεροχής, της καινοτομίας, της ποιότητας και της αξιοπιστίας διεθνώς, για περισσότερα από 170 χρόνια. Με παρουσία σε όλον τον κόσμο, η Siemens εστιάζει στους τομείς αυτοματισμού και ψηφιοποίησης στις βιομηχανίες μεταποίησης και στη βιομηχανική παραγωγή, στον τομέα έξυπνων υποδομών για κτήρια και συστήματα κατανεμημένης ενέργειας, καθώς και στον τομέα των μεταφορών. Η Siemens δημιουργεί τεχνολογίες με σκοπό, φέρνοντας κοντά τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο, προς όφελος των πελατών και της κοινωνίας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία 122 χρόνια και στην Ελλάδα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βιομηχανική, τεχνολογική και ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας και εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους επενδυτές στην τοπική αγορά, εστιάζοντας στην προώθηση και την παροχή τεχνογνωσίας.

Στην Ελλάδα, η Siemens δραστηριοποιείται στους τομείς Digital Industries και Smart Infrastructure μέσω της εταιρείας Siemens A.E., ενώ δραστηριοποιείται επίσης με τις εταιρείες Siemens Mobility Α.Ε., Siemens Healthcare ABEE και Siemens Energy Α.Ε., οι οποίες διοικούνται ξεχωριστά.

Η Siemens A.E., ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, υποστηρίζει την τοπική κοινωνία και οικονομία και δεσμεύεται στην υιοθέτηση μιας επιχειρηματικής στρατηγικής η οποία προάγει την επίτευξη οικονομικών στόχων με τα υψηλότερα ηθικά κριτήρια.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ