Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ και οι εργαζόμενοί του δίπλα στους πληγέντες συναδέλφους και συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία 

26 Σεπτεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

Σε αυτή την πρωτοφανή ανθρωπιστική και οικολογική καταστροφή που βιώνει η περιφέρεια της Θεσσαλίας μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, οι άνθρωποι του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, αρκετοί εξ ημών εργαζόμενοι στο Εργοστάσιο του Βόλου και κάτοικοι στις πληγείσες περιοχές, νιώθουμε οδύνη για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και τη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Σε συντονισμό με τις αρμόδιες αρχές, από την πρώτη στιγμή έως σήμερα έχουμε διαθέσει στις πληγείσες περιοχές νερό, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης καθώς και υλικοτεχνική βοήθεια και αδρανή υλικά, και θα συνεχίσουμε ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

Παράλληλα προχωρούμε στην αποκατάσταση των κτιρίων του Σχολικού Συγκροτήματος Φυτόκου, στο οποίο στεγάζονται το 1ο ΕΠΑΛ, το 2ο ΣΕΚ, το 4ο ΕΠΑΛ και το ΕΠΑΣ.

Εξειδικευμένοι εργαζόμενοι και συνεργάτες του Εργοστασίου του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, εργάζονται στο πλευρό των τοπικών αρχών για την άμεση ανακούφιση και αντιμετώπιση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές. Προχωρήσαμε άμεσα στη διάθεση του απαραίτητου κινητού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου, με την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων, για τη διάνοιξη δρόμων, την απομάκρυνση φερτών υλικών από αυλές κατοικιών και δρόμους, τον απεγκλωβισμό κατοίκων καθώς και την αποκατάσταση της γέφυρας στην Κορώπη. Ακόμη, προσφέραμε:

 • Νερό από τις γεωτρήσεις του εργοστασίου στο Δήμο, τη ΔΕΥΑΜΒ και την Περιφέρεια.
 • Περισσότερα από 150.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό στους εργαζόμενους του Εργοστασίου μας στο Βόλο, αλλά και στους δημότες.
 • Πετρέλαιο στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων.
 • Τρόφιμα στην Μητρόπολη Δημητριάδος για τη σίτιση των πληγέντων.
 • Μηχανήματα Έργου, όπως φορτωτές, φορτηγά, bobcat, περονοφόρα, γερανούς, για τη διάνοιξη δρόμων και τον απεγκλωβισμό ανθρώπων.
 • Υδροφόρες για τον καθαρισμό κεντρικών δρόμων της πόλης.
 • Παροχή υλικών οδοστρωσίας και μηχανημάτων έργου για την άμεση αποκατάσταση δρόμων.
 • Στήριξη και εθελοντική εργασία σε δράσεις καθαρισμού, όπως στον καθαρισμό των σχολείων της Αγριάς.

 Στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε ο τόπος μας να επιστρέψει όσο πιο άμεσα στην κανονικότητα. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ουσιαστικά τον τόπο μας, όπως κάνουμε εδώ και 100 χρόνια.

Όμιλος Εταιριών Ηρακλής

Ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 30 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Με μια εξαιρετικά ισορροπημένη παρουσία σε 90 χώρες και εστίαση στο Τσιμέντο, τα Αδρανή Υλικά και το Έτοιμο Σκυρόδεμα, η LafargeHolcim (εισηγμένη στο δείκτη SIX του Ελβετικού Χρηματιστηρίου και στο Χρηματιστήριο Euronext του Παρισιού [με κωδικό LHN]) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των δομικών υλικών. Ο Όμιλος απασχολεί 100.000 εργαζόμενους ανά τον κόσμο και είχε συνδυασμένες καθαρές πωλήσεις ύψους 29.5 δισ. Ελβετικών Φράγκων (27 δισ. Ευρώ) το 2015. Η LafargeHolcim αποτελεί το σημείο αναφοράς του κλάδου στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης και εξυπηρετεί κάθε κατασκευαστική ανάγκη – από μια μεμονωμένη οικοδομή έως τα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα έργα – με την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων προστιθέμενης αξίας, καινοτόμων υπηρεσιών και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων. Με δέσμευση στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για καλύτερες κατασκευές και υποδομές, καθώς και στη συνεισφορά σε μια υψηλότερη ποιότητα ζωής, ο Όμιλος είναι ιδανικά τοποθετημένος για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αυξανόμενης αστικοποίησης.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ