Όμιλος Εταιριών Ηρακλής: Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσορίζει τα «πρωτάκια» των Εκπαιδευτικών Δομών Ειδικής Αγωγής στη νέα σχολική χρονιά

14 Σεπτεμβρίου 2021 | Νέα Μελών

Προσφέρει την πρώτη σχολική τσάντα του Δημοτικού και πολύχρωμα σχολικά είδη, βοηθώντας να γίνει πραγματικότητα «Ένας άθλος ακόμα για την Παιδεία»

Τα παιδιά των Εκπαιδευτικών Δομών Ειδικής Αγωγής αποτελούν παράδειγμα σθένους και εμπνέουν τους ανθρώπους του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, που για ακόμα μία φορά μεριμνούν και «πράττουν» για την κοινωνία και την παιδεία μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα».

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ επενδύει στη νέα γενιά και φροντίζει ώστε κάθε παιδί να σταθεί ισότιμα στη σχολική αίθουσα και να απολαύσει το ταξίδι της εκπαίδευσης, από την πρώτη κιόλας ημέρα του Δημοτικού. Στηρίζει αυτό το νέο ξεκίνημα και προσφέρει σε κάθε μαθητή της Α’ Δημοτικού των Εκπαιδευτικών Δομών Ειδικής Αγωγής στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται – Εύβοια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ηγουμενίτσα, Δραπετσώνα, Πάτρα, Ρίο και Ηράκλειο – από μία πολύχρωμη σχολική τσάντα γεμάτη από σχολικά είδη και γραφική ύλη. Με αυτό τον τρόπο παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για να δώσουν οι μικροί καθημερινοί ήρωες τον δικό τους «αγώνα», κατακτώντας τη γνώση.

Άλλωστε, για τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ η ειδική αγωγή είναι συνώνυμη με την πρόοδο και την παιδεία, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια του έτους έχει στηρίξει δομές της Εύβοιας με χορηγίες εκπαιδευτικού υλικού, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και αναλώσιμων, καθώς και με υλικά για την αναβάθμιση υποδομών.

Η κα Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς, ειδικά όταν πρόκειται και για την πρώτη ημέρα στο Δημοτικό! Όλοι εμείς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ στεκόμαστε υπερήφανα δίπλα στους μικρούς μαθητές των Ειδικών Σχολείων στις περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε και μοιραζόμαστε μαζί τους το χτυποκάρδι αυτής της νέας αρχής. Συνεχίζουμε με συνέπεια να δημιουργούμε αξία, να χτίζουμε γερά θεμέλια για κάθε παιδί και να στεκόμαστε αρωγοί στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, στις περιοχές δράσης μας κι όχι μόνο».

Ενημερωθείτε για ακόμα περισσότερους άθλους που στηρίζει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στην πλατφόρμα www.enasathlosakoma.gr.

Όμιλος Εταιριών Ηρακλής

Ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 30 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Με μια εξαιρετικά ισορροπημένη παρουσία σε 90 χώρες και εστίαση στο Τσιμέντο, τα Αδρανή Υλικά και το Έτοιμο Σκυρόδεμα, η LafargeHolcim (εισηγμένη στο δείκτη SIX του Ελβετικού Χρηματιστηρίου και στο Χρηματιστήριο Euronext του Παρισιού [με κωδικό LHN]) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των δομικών υλικών. Ο Όμιλος απασχολεί 100.000 εργαζόμενους ανά τον κόσμο και είχε συνδυασμένες καθαρές πωλήσεις ύψους 29.5 δισ. Ελβετικών Φράγκων (27 δισ. Ευρώ) το 2015. Η LafargeHolcim αποτελεί το σημείο αναφοράς του κλάδου στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης και εξυπηρετεί κάθε κατασκευαστική ανάγκη – από μια μεμονωμένη οικοδομή έως τα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα έργα – με την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων προστιθέμενης αξίας, καινοτόμων υπηρεσιών και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων. Με δέσμευση στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για καλύτερες κατασκευές και υποδομές, καθώς και στη συνεισφορά σε μια υψηλότερη ποιότητα ζωής, ο Όμιλος είναι ιδανικά τοποθετημένος για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αυξανόμενης αστικοποίησης.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ