Όμιλος Ηρακλής: Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αρωγός και έμπρακτος υποστηρικτής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς Μαγνησίας

16 Ιουλίου 2019 | Νέα Μελών
Οι δράσεις στήριξης κορυφώνονται με τη δωρεά ειδικά διαμορφωμένου σχολικού οχήματος για τις ανάγκες μεταφοράς των μαθητών 
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεπής στη δέσμευσή του να βρίσκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται, έχει αναλάβει μία σειρά πρωτοβουλιών με στόχο να στηρίξει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς Μαγνησίας. Με κεντρικό μέλημα να συνεισφέρει και να διευκολύνει τους νέους να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους, δωρίζει στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς, ένα ειδικά διαμορφωμένο σχολικό όχημα για τις ανάγκες μεταφοράς των μαθητών. 

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς απευθύνεται σε μαθητές με μαθησιακές, κινητικές και αισθητηριακές δυσκολίες, εφαρμόζοντας πρωτοποριακά προγράμματα, ώστε η σχολική καθημερινότητα να είναι πλούσια σε ενδιαφέροντα, ερεθίσματα και εμπειρίες για τους εκπαιδευομένους. Επιπρόσθετα, το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό που διαθέτει, προσφέρει στήριξη όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στους γονείς και τους φροντιστές τους. Όλες οι υπηρεσίες του διατίθενται δωρεάν για τους μαθητές και τους γονείς τους. 

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στέκεται αρωγός στο έργο του Σχολείου και προχωρά σε δωρεά ενός νέου σχολικού λεωφορείου 35 θέσεων, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές να παρακολουθούν ανεμπόδιστα τα μαθήματά τους αλλά και να λαμβάνουν μέρος σε εξωσχολικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 

Η Πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς, κα Σταματία Νάνου, δήλωσε «Οι γονείς των μαθητών και μαθητριών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγριάς Μαγνησίας αισθανόμαστε  την ανάγκη να ευχαριστήσουμε  θερμά και ειλικρινά την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ γιατί πλέον τα παιδιά μας θα μετακινούνται σε καθημερινή βάση με ασφαλή και αξιοπρεπή τρόπο από το σπίτι στο σχολείο και πίσω. Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει αποδείξει όλα τα χρόνια της λειτουργίας του σχολείου μας την ιδιαίτερη ευαισθησία της για θέματα που αφορούν στο παιδί και την αναπηρία, καλύπτοντας άλλοτε μικρότερες και άλλοτε μεγαλύτερες ανάγκες του σχολείου, αλλά και των παιδιών μας. Με τη δωρεά του νέου σχολικού λεωφορείου όμως ξεπερνά τον εαυτό της και τις πιο χιμαιρικές προσδοκίες μας. Χαρίζει ένα ολοκαίνουριο και σύγχρονο σχολικό λεωφορείο στα δυσκολεμένα παιδιά μας χαρίζοντάς τους όχι μόνο ασφαλή αλλά και όμορφη μετάβαση. Ας μην ξεχνιόμαστε σε αυτές τις δύσκολες εποχές που οι περισσότεροι γονείς των παιδιών με αναπηρία καλούνται να ανταπεξέλθουν στις πολυποίκιλες ανάγκες των παιδιών τους χωρίς να έχουν πάντοτε την οικονομική δυνατότητα, δωρεές σαν της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ φωτίζουν το σκοτεινό τοπίο της αναπηρίας. Χιλιάδες ευχαριστώ από τις ζεστές καρδιές των παιδιών μας και χιλιάδες ευχαριστώ από τις δοκιμασμένες και ταλαιπωρημένες δικές μας καρδιές στους ανθρώπους της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Δημήτρης Χανής, ανέφερε σχετικά: «Οι εργαζόμενοι της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ενός ιδιαίτερα απαιτητικού αύριο. Έτσι, με αγάπη και συγκίνηση αποφασίσαμε να συνδράμουμε στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί, το γειτονικό μας Ειδικό Δημοτικό Σχολείο. Το σχολικό λεωφορείο θα διευκολύνει τους γονείς και θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη και ασφαλή μεταφορά των παιδιών. Για εμάς η συνεχής στήριξη του έργου που επιτελούν οι δάσκαλοί και παιδαγωγοί του σχολείου αποτελεί δέσμευση».

Όμιλος Εταιριών Ηρακλής

Ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 30 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

Με μια εξαιρετικά ισορροπημένη παρουσία σε 90 χώρες και εστίαση στο Τσιμέντο, τα Αδρανή Υλικά και το Έτοιμο Σκυρόδεμα, η LafargeHolcim (εισηγμένη στο δείκτη SIX του Ελβετικού Χρηματιστηρίου και στο Χρηματιστήριο Euronext του Παρισιού [με κωδικό LHN]) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των δομικών υλικών. Ο Όμιλος απασχολεί 100.000 εργαζόμενους ανά τον κόσμο και είχε συνδυασμένες καθαρές πωλήσεις ύψους 29.5 δισ. Ελβετικών Φράγκων (27 δισ. Ευρώ) το 2015. Η LafargeHolcim αποτελεί το σημείο αναφοράς του κλάδου στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης και εξυπηρετεί κάθε κατασκευαστική ανάγκη – από μια μεμονωμένη οικοδομή έως τα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα έργα – με την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων προστιθέμενης αξίας, καινοτόμων υπηρεσιών και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων. Με δέσμευση στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για καλύτερες κατασκευές και υποδομές, καθώς και στη συνεισφορά σε μια υψηλότερη ποιότητα ζωής, ο Όμιλος είναι ιδανικά τοποθετημένος για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αυξανόμενης αστικοποίησης.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ