Quest Συμμετοχών Α.Ε.: www.You.gr: Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία αυτοματοποιημένου ελέγχου στοιχείων για αγορές με απαλλαγή ΦΠΑ από δικαιούχους επαγγελματίες

20 Οκτωβρίου 2020 | Νέα Μελών
To www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, ανακοινώνει τη διάθεση της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας αυτοματοποιημένου ελέγχου στοιχείων και άμεσης ολοκλήρωσης της αγοράς για όσους επαγγελματίες δικαιούνται αγορές με απαλλαγή ΦΠΑ για ορισμένα ήδη τεχνολογίας.
H νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, λαμβάνει υπόψη της τις διατάξεις του άρθρου 39α, παρ. 5 του Κώδικα ΦΠΑ της ΑΑΔΕ, σύμφωνα με την οποία ορισμένοι επαγγελματίες μπορούν να αγοράσουν κινητά, κονσόλες παιχνιδιών, laptop και tablet χωρίς να καταβάλουν ΦΠΑ στον Πωλητή.
Σύμφωνα με την υλοποίηση του www.you.gr, όταν ένας πελάτης επιλέξει αγορά με τιμολόγιο, στο στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας του (check out), εάν στην πρόθεσή αγοράς του συμπεριλαμβάνονται προϊόντα που υπόκεινται στη διάταξη, γίνεται αυτόματη διασύνδεση με την ΑΑΔΕ, έλεγχος του ΑΦΜ του και παρουσίαση της τελικής τιμής αγοράς, με ΦΠΑ ή όχι, ανάλογα με την ιδιότητά του ως υποκειμένου με δικαίωμα πραγματοποίησης συναλλαγής χωρίς την πληρωμή του ΦΠΑ στον Πωλητή. Κατόπιν, συμπληρώνονται από τον αγοραστή τα λοιπά στοιχεία ταυτοποίησης  που ζητά το σχετικό άρθρο της ΑΑΔΕ και ολοκληρώνεται η αγορά χωρίς καμία καθυστέρηση.
Οι πελάτες του www.you.gr που επιθυμούν να γνωρίζουν εάν υπόκεινται στη συγκεκριμένη διάταξη μπορούν επίσης, ανεξαρτήτως αγοράς, να επισκεφτούν την ειδική σελίδα https://www.you.gr/special-pages/elenchos-afm και να πραγματοποιήσουν έλεγχο με βάση το ΑΦΜ τους.
Το www.you.gr, με περισσότερα από 20.000 προϊόντα, από 600 Brands, σε περισσότερες από 500 κατηγορίες και την εγγύηση ποιότητας της Info Quest Technologies, συγκαταλέγεται σήμερα στα πλέον δημοφιλή, αξιόπιστα, αμιγώς ηλεκτρονικά ελληνικά καταστήματα. Το www.you.gr εξελίσσεται συνεχώς εμπλουτίζοντας τόσο τη γκάμα των προϊόντων του, όσο και τη λειτουργικότητά του, προσδοκώντας να δημιουργεί  κάθε φορά μία εξαιρετική εμπειρία σε κάθε πελάτη του,  που θέλει να βρίσκει αυτό που χρειάζεται και να κάνει γρήγορα, εύκολα, οικονομικά  και ευχάριστα τις αγορές του.

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Ξεκινώντας το 1981 υπό την επωνυμία Info-Quest και έχοντας γράψει ιστορία στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής στην Ελλάδα, η Quest Συμμετοχών είναι σήμερα η μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Quest έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, έχει επενδύσει στη θερμοκοιτίδα ανάπτυξης καινοτόμων επιχειρήσεων IQbility και απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Εκτός Ελλάδας, οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου (Κύπρος, Τουρκία) και του Αραβικού Κόλπου.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ