Quest Συμμετοχών Α.Ε.: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος υποτροφιών του Ομίλου Quest για εκμάθηση κώδικα

27 Οκτωβρίου 2021 | Νέα Μελών

Προσφέρονται 50 υποτροφίες και ευκαιρία για εργασία στις εταιρείες του Ομίλου.

Ο Όμιλος Quest ανακοινώνει την έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος υποτροφιών Mind the <code>. Το πρόγραμμα παρέχει σε νέους ανθρώπους συστηματική εκπαίδευση γύρω από τις τεχνολογίες προγραμματισμού java & .NET, δίνοντάς τους, κατόπιν, τη δυνατότητα να μαθητεύσουν και να εργαστούν, στο ιδιαίτερα δυναμικό περιβάλλον των εταιρειών του Ομίλου.

Μετά τον ιδιαίτερα επιτυχημένο πρώτο κύκλο, ο δεύτερος κύκλος του Mind the <code> είναι περισσότερο διευρυμένος και στοχεύει σε περαιτέρω εξειδίκευση. Θα δοθούν συνολικά 50 υποτροφίες σε νέους απόφοιτους σχολών Πληροφορικής και Θετικών Επιστημών, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους. Χωρισμένοι σε δύο groups των 25 ατόμων, οι υπότροφοι θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν ένα από τα δύο διαθέσιμα εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης 60 ωρών έκαστο, γύρω από τις τεχνολογίες προγραμματισμού java ή .NET .

Το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Coding School | kariera.gr θα πραγματοποιηθεί online, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό νέοι από όλη την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο 2021. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η δεύτερη φάση του προγράμματος, που περιλαμβάνει περίοδο μαθητείας (Internship) στις εταιρείες του Ομίλου Info Quest Technologies, Uni Systems, Team Candi, Intelli Solutions, you.gr και ACS, εταιρείες που συμμετέχουν στην υλοποίηση σημαντικών έργων ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Με την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης, οι υπότροφοι έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στις ομάδες developers των εταιρειών του Ομίλου.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι στοιχείο αναπόσπαστο της εξέλιξης και της ανάπτυξης όλης της κοινωνίας μας και η ενδυνάμωση νέων ανθρώπων με ψηφιακές δεξιότητες και γνώσεις, είναι θεμελιώδης προτεραιότητα για την επίτευξη της έγκαιρης και ουσιαστικής μετάβασης. Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλει και το πρόγραμμα, Mind the <code> του Ομίλου Quest, ενός Ομίλου που επί 40 χρόνια πρωταγωνιστεί στη διάχυση και αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών προς όφελος όλης της χώρας.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής διαθέσιμες στο https://www.quest.gr/mindthecode/

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Ξεκινώντας το 1981 υπό την επωνυμία Info-Quest και έχοντας γράψει ιστορία στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής στην Ελλάδα, η Quest Συμμετοχών είναι σήμερα η μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Quest έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, έχει επενδύσει στη θερμοκοιτίδα ανάπτυξης καινοτόμων επιχειρήσεων IQbility και απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Εκτός Ελλάδας, οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου (Κύπρος, Τουρκία) και του Αραβικού Κόλπου.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ