Quest Συμμετοχών Α.Ε.: Επίσημα εγκαίνια της Info Quest Technologies για το πρώτο Mi Store της Ελλάδας

29 Σεπτεμβρίου 2017 | Νέα Μελών
Η Info Quest Technologies γιορτάζει το ξεκίνημα του πρώτου Mi Store στην Ελλάδα, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, με σειρά εκδηλώσεων, παρουσιάζοντας στους Έλληνες καταναλωτές, τη μεγάλη γκάμα προϊόντων Xiaomi, που κάνουν το Internet of Things και την καινοτομία των διασυνδεδεμένων συσκευών προσιτή σε όλους. Πρωταγωνιστής των εγκαινίων το νέο εκπληκτικό Mi 6, η ναυαρχίδα των κινητών Xiaomi, που λανσάρεται επίσημα στην Ελληνική αγορά.
Tα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, σηματοδοτώντας και την έναρξη ενός τριήμερου εορτασμού, γεμάτου δώρα και εκπλήξεις. Από την Πέμπτη το απόγευμα,  έως το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, οι «Mi Fans», θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά ένα ευρύ φάσμα διασυνδεδεμένων συσκευών Xiaomi που προσδίδει ποιότητα και νέες δυνατότητες στην καθημερινότητα όλων όσοι αγαπούν το σύγχρονο lifestyle, να διασκεδάσουν με happenings και πολλή μουσική, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν πολλά εντυπωσιακά δώρα, μεταξύ των οποίων και τρία Mi 6.
Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων Xiaomi, που θα γνωρίσουν  οι επισκέπτες του Golden Hall, αντικατοπτρίζει το πρόθεμα “Mi” που σημαίνει “Mobile Internet” και περιλαμβάνει ένα πλήθος διασυνδεδεμένων συσκευών όπως:
 • Smartphones κορυφαίων χαρακτηριστικών και απόδοσης με ποικιλία μοντέλων, που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και στυλ προσωπικής έκφρασης
 • Έξυπνες συσκευές, που κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας, όπως συσκευές φόρτισης (Mi Power Bank),  δικτύωσης (Mi Router), φορητές συσκευές υγείας και ευεξίας (Mi Band, Mi Scale)
 • Αξεσουάρ ήχου, όπως υψηλής πιστότητας ακουστικά (Mi Piston Air, Mi In-Ear Headphone Pro/Pro HD) και ηχεία (Mi Bluetooth Speaker) σχεδιασμένα για λειτουργία με φορητές συσκευές
 • Ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια
 • Έξυπνες συσκευές για το σπίτι, όπως λάμπες, ηλεκτρική σκούπα, ατμομάγειρες ρυζιού, αφυγραντήρες, και πολλά ακόμη.
To Mi Store, βρίσκεται στον 1ο όροφο του Eμπορικού Κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι και αποτελεί ένα από τα πρώτα Authorized Mi Store καταστήματα, που λειτουργούν στην Ευρώπη. Το κατάστημα, αποτελεί συνέχεια της επένδυσή της Info Quest Technologies στη συνεργασία της με τη Xiaomi  και λειτουργεί τόσο ως κατάστημα λιανικής, όσο και ως εκθεσιακός χώρος για προϊόντα Xiaomi, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση το άμεσο προσεχές διάστημα. Παράλληλα στο κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες Custo Mize, που  βοηθούν κάθε κάτοχο Xiaomi Smartphone να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ευκολίες όπως αρχική ρύθμιση συσκευής, δημιουργία λογαριασμών χρήσης στο Internet, ενεργοποίηση αυτόματου συγχρονισμού δεδομένων, δωρεάν μεταφορά επαφών και αρχείων μεταξύ συσκευών και πολλές άλλες.
Δείτε περισσότερα σχετικά με το Mi Store  στον σύνδεσμο: http://www.mistore-greece.gr/ και στο facebook @mistoregreece.

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Ξεκινώντας το 1981 υπό την επωνυμία Info-Quest και έχοντας γράψει ιστορία στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής στην Ελλάδα, η Quest Συμμετοχών είναι σήμερα η μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Quest έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, έχει επενδύσει στη θερμοκοιτίδα ανάπτυξης καινοτόμων επιχειρήσεων IQbility και απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Εκτός Ελλάδας, οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου (Κύπρος, Τουρκία) και του Αραβικού Κόλπου.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ