Quest Συμμετοχών Α.Ε.: Ο Όμιλος Quest Πλατινένιος Χορηγός στο ψηφιακό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

7 Οκτωβρίου 2021 | Νέα Μελών

Για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος Quest υποστηρίζει ενεργά τη διοργάνωση «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεισφοράς του στην εκπαιδευτική κοινότητα με στόχο τη διασύνδεσή της με τον επιχειρηματικό κόσμο, και συμβαδίζοντας με τις αξίες του Ομίλου για Βιώσιμη Ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμου αξίας για την κοινωνία.

«Πιστεύουμε στη δύναμη της τεχνολογίας να αλλάζει τον κόσμο. Έλα μαζί μας!» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Όμιλος Quest στους νέους με τη φετινή του παρουσία στη διοργάνωση. Οι εταιρείες του Ομίλου, Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και Team Candi, θα είναι εκεί με εκπροσώπους τους για να συνομιλήσουν με τους digital savvy επισκέπτες τις έκθεσης σχετικά με τις σημερινές προκλήσεις και ευκαιρίες που φέρνει ο νέος ψηφιακός κόσμος και η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, καθώς και τις δυνατότητες σταδιοδρομίας στον χώρο της τεχνολογίας. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωροεπιταγές από το www.you.gr

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Quest, κ. Θ. Φέσσας θα είναι ο κεντρικός Ομιλητής τους Συνεδρίου – Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2:00 – 2:30 – ενώ τις σκέψεις τους θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες o κ. Γιάννης Λουμάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems, o κ. Κωστής Σταυρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της iSquare, Developers και System Architects του Ομίλου που σήμερα συμμετέχουν σε σημαντικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη και βέβαια τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού, που θα προσφέρουν τις γνώσεις και τις συμβουλές τους.

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», φέτος θα διεξαχθεί ψηφιακά, από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου. Το αναλυτικό Πρόγραμμα Ομιλιών του ψηφιακού συνεδρίου, η δήλωση συμμετοχής καθώς και όλες οι πληροφορίες σχετικά με την ψηφιακή έκθεση είναι διαθέσιμα στο link https://panorama.vfairs.com/

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Ξεκινώντας το 1981 υπό την επωνυμία Info-Quest και έχοντας γράψει ιστορία στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής στην Ελλάδα, η Quest Συμμετοχών είναι σήμερα η μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Quest έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, έχει επενδύσει στη θερμοκοιτίδα ανάπτυξης καινοτόμων επιχειρήσεων IQbility και απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Εκτός Ελλάδας, οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου (Κύπρος, Τουρκία) και του Αραβικού Κόλπου.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ