Quest Συμμετοχών Α.Ε.: Οι εταιρείες του Ομίλου Quest, ACS και iSquare, διακρίνονται στα Responsible Business Awards

22 Φεβρουαρίου 2018 | Νέα Μελών
Μια χρυσή βράβευση και μία χάλκινη απέσπασε ο Όμιλος Quest στα βραβεία Responsible Business Awards που διοργάνωσαν η Boussias Communications και η έκδοση Marketing Week. Η ACS τιμήθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης – ΜΚΟ», ενώ στην iSquare απονεμήθηκε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης – Ακαδημαϊκού φορέα». 
Ως ηγέτης στην αγορά των Ταχυμεταφορών, η ACS είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και να λειτουργήσει εποικοδομητικά στο έργο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Με πνεύμα δέσμευσης στο κοινωφελές έργο και αξιοποιώντας τα μοναδικά της πλεονεκτήματα, όπως το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο των 300 καταστημάτων της, την ταχύτητα, την οργάνωση και την αξιοπιστία της, η εταιρεία υλοποιεί δράσεις μεγάλης εμβέλειας, είτε με δωρεάν παροχή υπηρεσιών, είτε σε υπηρεσίες σε τιμή κόστους, βοηθώντας πολίτες, φορείς και ΜΚΟ να συμβάλλουν στο κοινό καλό. Σε ετήσια βάση, η προσφορά της ACS στις ΜΚΟ υπερβαίνει τα €500.000.
Στο πλαίσιο της δράσης «Καινοτομία στην Εκπαίδευση και με γνώμονα την οδηγία της UNESCO, που ενθαρρύνει τη  χρήση κινητών υπολογιστικών συσκευών στην Εκπαίδευση, η  iSquare, τα τελευταία χρόνια υλοποιεί το πρόγραμμα “Pad 1-1”, την εισαγωγή του iPad στις σχολικές τάξεις, με στόχο τη διαδραστική χρήση της τεχνολογίας στην Εκπαίδευση.  Για να αξιολογήσει τις αλλαγές που επιφέρει η ευρεία χρήση του iPad στη μαθησιακή εμπειρία, η εταιρεία υλοποίησε ερευνητική μελέτη, σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα Προηγμένων Τεχνολογιών Μάθησης και Πολιτισμού – CoSyLLab (Computer Supported Learning Engineering Lab) του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στην έρευνα, η οποία είναι η 3η μεγαλύτερη διεθνώς για την χρήση των iPad στην εκπαίδευση, συμμετείχαν 1172 μαθητές, 424 γονείς και 53 εκπαιδευτικοί. Τα πορίσματα της έρευνας θα βοηθήσουν τα σχολεία να επαναπροσδιορίσουν τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας στην Εκπαίδευση όπου χρειάζεται και να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη από τη χρήση της. 
Στη διπλή βράβευση των εταιρειών του Ομίλου Quest αποτυπώνεται η δέσμευση στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης αλλά και η στενή σχέση ανάμεσα στο επιχειρείν και στο ευ ποιείν. 

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Ξεκινώντας το 1981 υπό την επωνυμία Info-Quest και έχοντας γράψει ιστορία στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής στην Ελλάδα, η Quest Συμμετοχών είναι σήμερα η μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Quest έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, έχει επενδύσει στη θερμοκοιτίδα ανάπτυξης καινοτόμων επιχειρήσεων IQbility και απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Εκτός Ελλάδας, οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου (Κύπρος, Τουρκία) και του Αραβικού Κόλπου.

 

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ