COSMOTE: Τα νέα iPhone Xs & iPhone Xs Max έφθασαν σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

9 Οκτωβρίου 2018 | Νέα Μελών
Διαθέσιμο από σήμερα και το ανασχεδιασμένο Apple Watch Series 4 
Οι πολυαναμενόμενες ναυαρχίδες της Apple, iPhone Xs και iPhone Xs Max είναι διαθέσιμες από σήμερα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα αλλά και online στο www.cosmote.gr και το www.germanos.gr. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το iPhone Xs από €1.229  (€34,14/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις ) και το iPhone Xs Max από €1.339 (€37,19/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσουν με high end αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη γκάμα. Τα νέα iPhone κυκλοφορούν σε τρία χρώματα (χρυσό, ασημί και space gray) και σε τρεις εκδόσεις: 64GB, 256GB και 512GB. 
Τα αποκαλυπτήρια των νέων συσκευών της Apple έγιναν σε εκδήλωση χθες το βράδυ στο κατάστημα της COSMOTE στο Σύνταγμα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές, παρουσιαστές και celebrities, οι οποίοι είδαν πρώτοι στην Ελλάδα τα iPhone Xs και δοκίμασαν τα high end χαρακτηριστικά των ολοκαίνουργιων smartphones.
Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max διαθέτουν οθόνες edge to edge Super Retina HD 5,8″ και 6,5″ OLED, κύρια κάμερα 12MP και εμπρόσθια 7MP True Depth τεχνολογίας και βελτιωμένο True Tone φλας. Eίναι εξοπλισμένα με πανίσχυρο επεξεργαστή Α12 bionic, Face ID, τεχνολογία Smart HDR, εξελιγμένα ηχεία για στέρεο ήχο, καθώς και λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality). Παράλληλα, διαθέτουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό, IP68 (έως 30 λεπτά στα 2μ.).  
Με τα νέα iPhone Xs & Xs Max, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες Mobile Internet έως 500Mbps, μέσα από το COSMOTE 4G/4G+, το μεγαλύτερο δίκτυο 4G & 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 92% αντίστοιχα. 

Το δίκτυο COSMOTE διακρίθηκε και φέτος ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα (“Greece’s Fastest Mobile Network 2018”) στα «SpeedTest Awards» του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της διεθνώς αναγνωρισμένης και εξειδικευμένης εταιρείας σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet. Το δίκτυο κινητής COSMOTE είναι ταχύτερο κατά 68% από το δεύτερο πάροχο, σε επίδοση download. Για να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές υψηλές ταχύτητες Mobile Internet, η COSMOTE έχει αυξήσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internet κατά 40% και τη χωρητικότητα του δικτύου κατά 57%.  Παράλληλα, οι ναυαρχίδες της Apple είναι πλήρως συμβατές με την αποκλειστική δυνατότητα του δικτύου κινητής COSMOTE για WiFi Calling την πρωτοποριακή υπηρεσία που εξασφαλίζει σήμα και στα πιο δύσκολα σημεία. 

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το ριζικά ανασχεδιασμένο Apple Watch Series 4 από €459 (€19,12/μήνα σε 24 άτοκες δόσεις) και σε ακόμα περισσότερα χρώματα. Κυκλοφορεί με νέες οθόνες 40mm και 44mm, εξελιγμένο ηλεκτρικό και οπτικό αισθητήρα καρδιάς, ειδοποιήσεις χαμηλών και υψηλών καρδιακών παλμών, εξελιγμένα gyroscope και accelerometer ακριβείας που παρέχουν ανίχνευση πτώσης και κλήση SOS έκτακτης ανάγκης. 

COSMOTE

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Με νέο κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», αποστολή της COSMOTE είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, παρακάμπτοντας ανισότητες και εμπόδια, ώστε να μπορεί ο καθένας μας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος εθνικός επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές δικτύων, με επενδύσεις στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €2 δισ. τα τελευταία έξι χρόνια και τα €1,5 δισ. την τρέχουσα τετραετία. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ