COSMOTE: Συνεργασία COSMOTE TV – Cyta: Το COSMOTE HISTORY HD στην Κύπρο μέσω της Cytavision

22 Απριλίου 2019 | Νέα Μελών
Σε εμπορική συμφωνία, με στόχο την ένταξη του COSMOTE HISTORY HD στο μπουκέτο καναλιών της συνδρομητικής πλατφόρμας Cytavision στην Κύπρο, προχωρούν η COSMOTE TV και η Cyta. Το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD, που έχει ως επίκεντρο την ελληνική ιστορία και μυθολογία, τις τέχνες, τον πολιτισμό, την επιστήμη και τους τόπους της Ελλάδας, θα είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 11 Απριλίου και στην κυπριακή αγορά. 
«Όραμά μας, όταν δημιουργήσαμε το COSMOTE HISTORY HD πριν από τρία χρόνια, ήταν να αναδείξουμε τον ελληνικό πολιτισμό και την πλούσια ιστορία του τόπου μας και να φέρουμε τις νέες γενιές πιο κοντά σε αυτή την κληρονομιά. Σήμερα, μεγάλο μέρος του προγράμματος του καναλιού βασίζεται σε πρωτότυπες δικές μας παραγωγές και συμπαραγωγές, υψηλών προδιαγραφών. Το COSMOTE HISTORY HD είναι το δημοφιλέστερο κανάλι ντοκιμαντέρ στην COSMOTE TV», δήλωσε ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία για την ανακοίνωση της συνεργασίας. «Πιστεύουμε ότι το ελληνικό ντοκιμαντέρ έχει δυνατότητες για επιτυχημένη πορεία εκτός συνόρων. Χαίρομαι που το πρώτο βήμα του COSMOTE HISTORY HD εκτός Ελλάδας γίνεται στην Κύπρο, μέσω της συμφωνίας μας με την Cyta Κύπρου», προσέθεσε ο κ. Μιχαλάκης. 
O Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, Αντρέας Νεοκλέους, τόνισε τη σημασία του καναλιού COSMOTE HISTORY HD για την υπηρεσία Cytavision, αφού «για πρώτη φορά προσφέρεται στο Κυπριακό τηλεοπτικό κοινό μια επιλογή αφιερωμένη σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά στον ελληνισμό».
Το COSMOTE HISTORY HD είναι το μόνο κανάλι ντοκιμαντέρ με ελληνική θεματολογία. Από το 2016, στο κανάλι έχουν προβληθεί περισσότερα από 70 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ ή σειρές ντοκιμαντέρ, σε παραγωγή ή συμπαραγωγή COSMOTE TV, και πάνω από 1.000 τίτλοι ντοκιμαντέρ με την υπογραφή καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. 
Για το 2019, το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD περιλαμβάνει 18 νέες πρωτότυπες παραγωγές, όπως το αφιέρωμα στο Άγιο Όρος και το έργο της ψηφιοποίησης των θησαυρών της Αθωνικής Πολιτείας που έχει αναλάβει ο Όμιλος ΟΤΕ, το πρώτο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ (docu-drama) για τον Ιωάννη Καποδίστρια και τη διεθνή πολιτική του δράση, τη σειρά ντοκιμαντέρ για τα Σύνορα της Ελλάδας με παρουσιάστρια τη συγγραφέα Λένα Διβάνη, τη σειρά Μεγάλος Πόλεμος- Μακεδονικό Μέτωπο (1915-1918), και πολλά άλλα.
Η COSMOTE TV είναι η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης του Ομίλου ΟΤΕ και σήμερα κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αγορά, με πάνω από 540 χιλιάδες συνδρομητές. Λειτουργώντας αυτόνομα και ολοκληρωμένα ως πάροχος τηλεοπτικών υπηρεσιών, προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από 15 COSMOTE κανάλια  (CINEMA, SPORT, HISTORY) και είναι διαθέσιμη μέσω Δορυφορικής, IPTV και OTT πρόσβασης.
Η Cytavision είναι η πιο ολοκληρωμένη συνδρομητική τηλεόραση στην κυπριακή αγορά, με ποικίλο αθλητικό και θεματικό περιεχόμενο. Με ζωντανές και αποκλειστικές αθλητικές μεταδόσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό, με περισσότερα από 90 δημοφιλή κανάλια από όλες τις θεματικές ενότητες και με ένα μεγάλο φάσμα διαδραστικών υπηρεσιών που αναβαθμίζονται συνεχώς, προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία και ενημέρωση για όλες τις προτιμήσεις.

COSMOTE

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Με νέο κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», αποστολή της COSMOTE είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, παρακάμπτοντας ανισότητες και εμπόδια, ώστε να μπορεί ο καθένας μας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος εθνικός επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές δικτύων, με επενδύσεις στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €2 δισ. τα τελευταία έξι χρόνια και τα €1,5 δισ. την τρέχουσα τετραετία. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ