COSMOTE: Η Cosmote e-Value για πρώτη φορά στη διεθνή λίστα  «World’s Most Ethical Companies®»

27 Μαρτίου 2024 | Νέα Μελών

Η Cosmote eValue είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα για το 2024, που αναγνωρίζεται από το Ινστιτούτο Ethisphere

Ο κ. Αθανάσιος Στράτος, Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE e-value στην Ελλάδα και της e-Value International στη Ρουμανία, δήλωσε σχετικά: «Στην Cosmote e-value επικεντρωνόμαστε στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, πάντοτε μέσα από καλές πρακτικές ηθικής, συμμόρφωσης και διακυβέρνησης. H συγκεκριμένη διάκριση επιβεβαιώνει την καθημερινή μας προσπάθεια για υπεύθυνη επιχειρηματική πρακτική, μέσα από ένα βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο, το οποίο βελτιώνει το κοινωνικό μας αποτύπωμα και συμβάλει στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους».

 «Είμαστε περήφανοι που η Cosmote evalue με τις επιδόσεις και πρακτικές ηθικής και κανονιστικής συμμόρφωσης  κέρδισε μια θέση στη διεθνή λίστα του Ethisphere Institute» δήλωσε ο κ. Άρης Δημητριάδης, Executive Director Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Εταιρικών Κινδύνων & Ασφάλισης Ομίλου ΟΤΕ, και συμπλήρωσε «ο Όμιλος ΟΤΕ με τη βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο της επιχειρηματικής του δράσης, επιδιώκει να βελτιώνει συνεχώς το αποτύπωμά του για το περιβάλλον την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση μέσα από βέλτιστες πρακτικές».

 Η μεθοδολογία για την αξιολόγηση των εταιρειών βασίζεται στο Ethics Quotient® του Ethisphere. Πρόκειται για ένα εκτενές ερωτηματολόγιο που ζητά από τις συμμετέχουσες εταιρείες να απαντήσουν σε περισσότερα από 240 θέματα σχετικά με την κουλτούρα δεοντολογίας, τις πρακτικές συμμόρφωσης σε συνδυασμό με τις πρακτικές για το περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση (ESG), την ισότητα και την συμπερίληψη. Αυτή η διαδικασία χρησιμεύει ως πλαίσιο για την καταγραφή και κωδικοποίηση των πραγματικά καλύτερων πρακτικών δεοντολογίας και συμμόρφωσης από οργανισμούς, σε διάφορους κλάδους από όλον τον κόσμο.

 «Οι εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των World’s Most Ethical Companies®, αποτελούν έμπνευση για εμάς. Μέσα από μια απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης, διαπιστώνουμε την αφοσίωση των οργανισμών στη συνεχή βελτίωση των ηθικών πρακτικών, της συμμόρφωσης και της εταιρικής διακυβέρνησης προς όφελος όλων των ενδιαφερομένων μερών.» δήλωσε η κα Erica Salmon Byrne, Επικεφαλής Στρατηγικής και Εκτελεστική Πρόεδρος του Ethisphere. «Οι εταιρείες που αναδεικνύουν τις καλύτερες πρακτικές ηθικής και ακεραιότητας λειτουργούν ως πρότυπο εταιρικής πρακτικής στον κλάδο που δραστηριοποιούνται. Συγχαρητήρια στην Cosmote e-Value για την αναγνώριση και για την απόδειξη ότι οι ισχυρές ηθικές αξίες αποτελούν καλή πρακτική στο επιχειρείν.»

 Πληροφορίες για το Ethisphere Institute

Το Ethisphere Institute® είναι παγκόσμιος ηγέτης στην καθιέρωση και εξέλιξη προτύπων επιχειρηματικής ηθικής. Τα πρότυπα αυτά προωθούν την εταιρική κουλτούρα, την εμπιστοσύνη της αγοράς και την επιχειρηματική επιτυχία. Το ινστιτούτο Ethisphere τιμά τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την επιχειρηματική τους ηθική μέσα από το πρόγραμμα αναγνώρισης World’s Most Ethical Companies, ενώ, παράλληλα, μέσα από το Business Ethics Leadership Alliance (BELA), παρέχει μια κοινότητα με εμπειρογνώμονες από τον εκάστοτε κλάδο.

COSMOTE

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Με νέο κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», αποστολή της COSMOTE είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, παρακάμπτοντας ανισότητες και εμπόδια, ώστε να μπορεί ο καθένας μας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος εθνικός επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές δικτύων, με επενδύσεις στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €2 δισ. τα τελευταία έξι χρόνια και τα €1,5 δισ. την τρέχουσα τετραετία. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ