Πουκαμισάς Α.Ε.: Ημέρα Συνεντεύξεων Καθηγητών των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

15 Μαΐου 2023 | Νέα Μελών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Συνεντεύξεων Καθηγητών» στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, το Σάββατο 6 Μαΐου 2023. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τις 55 μονάδες του Ομίλου στην Αττική και στο πλαίσιό της πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες συνεντεύξεις καθηγητών όλων των ειδικοτήτων.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Ομίλου, κύριος Αθανάσιος Πουκαμισάς, παρουσίασε τη Φιλοσοφία και το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς και ακολούθησαν σημαντικές παρεμβάσεις στελεχών του Ομίλου αναφορικά με τις Προοπτικές Εξέλιξης και τη Νομιμότητα που προσφέρει η εργασία στα Φροντιστήρια του Ομίλου. Επιπροσθέτως, έγινε αναφορά στην Επιμόρφωση και την Εκπαιδευτική Υποστήριξη των Καθηγητών, την πολυεπίπεδη Αξιολόγησή τους και σημαντικές διεκδικήσεις του Ομίλου μας, όπως η αναγνώριση της εκπαιδευτική προϋπηρεσίας για τους καθηγητές που διδάσκουν στα Φροντιστήρια και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκαν οι συνεντεύξεις των καθηγητών από Διευθυντές των μονάδων της Αττικής. Μετά την αρχική αξιολόγηση της προσωπικότητας και των επαγγελματικών προσόντων των καθηγητών που συμμετείχαν στην ημερίδα θα επακολουθήσουν συναντήσεις με τους Διευθυντές των μονάδων μας, σύμφωνα με τις ανάγκες τους σε καθηγητικό προσωπικό.

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς επαυξάνει τη δύναμη των μαθητών του, ενώ κατά την προσεχή ακαδημαϊκή περίοδο 2023-24 θα λειτουργήσει πολλές νέες μονάδες και ως εκ τούτου στο σώμα των 1.200 καθηγητών των Φροντιστηρίων του και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών του θα προστεθούν πολλοί ακόμη με διαδικασίες αξιοκρατικής επιλογής. Άλλωστε, η δύναμη του Ομίλου μας είναι οι άνθρωποί μας, όπως ακριβώς ήταν και το σύνθημα της Ημέρας Συνεντεύξεων 2023.

 

Πουκαμισάς Α.Ε.

Το 1989, πριν από 35 χρόνια, ο μαθηματικός Αθανάσιος Πουκαμισάς ίδρυσε στον Πειραιά το πρώτο του Φροντιστήριο. Η φήμη της καλής δουλειάς οδήγησε από το 2001 μέχρι το 2005 στην ίδρυση και άλλων ιδιόκτητων φροντιστηρίων σε γειτονικές περιοχές του Πειραιά. Από το 2006 ξεκίνησε η ανάπτυξη μέσω franchise πανελλαδικά και σήμερα ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αριθμεί 78 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, 77 Κέντρα Μελέτης Δημοτικού, 70 Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, 70 Κέντρα Πληροφορικής, 21 Κέντρα Ξένων Γλωσσών και 2 Φοιτητικά Φροντιστήρια. Τη φετινή χρονιά στις μονάδες του Ομίλου φοιτούν 16.000 μαθητές και διδάσκουν 1.100 καθηγητές. Λειτουργεί ακόμη το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς που προσφέρει σε μαθητές της νησιωτικής Ελλάδας, των ακριτικών περιοχών αλλά και σε ελληνόπουλα του εξωτερικού πρόσβαση σε εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είναι ο μόνος Εκπαιδευτικός Όμιλος που διαθέτει δικό του Εκδοτικό Οίκο, τις «Εκδόσεις Πουκαμισάς».

Τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» με την εξαιρετικά οργανωμένη εκπαιδευτική τους πρόταση έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση μαθητών και γονέων ως ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα και έχουν ταυτιστεί με τις επιτυχίες χιλιάδων μαθητών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ