Πουκαμισάς A.Ε: Εκδόσεις Πουκαμισάς – Δυναμική παρουσία στα νέα σχολικά βιβλία

5 Σεπτεμβρίου 2023 | Νέα Μελών

Οι Εκδόσεις Πουκαμισάς θα έχουν ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στα νέα σχολικά βιβλία, υποβάλλοντας στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) προτάσεις για 72 διδακτικά πακέτα για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Τα νέα σχολικά βιβλία, στο πλαίσιο του Πολλαπλού Βιβλίου, θα ξεκινήσουν να χρησιμοποιούνται στα Σχολεία από το εκπαιδευτικό έτος 2025-2026 στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και την Α΄ Λυκείου, το 2026-2027 στη Β΄ Λυκείου και το 2027-2028 στην Γ΄ Λυκείου. Οι Εκδόσεις Πουκαμισάς έχουν ολοκληρώσει τις υπογραφές των συμβάσεων με όλες τις συγγραφικές ομάδες.

Η συμμετοχή του Ομίλου μας, μέσω του Εκδοτικού μας Οίκου, στη συγγραφή των νέων σχολικών βιβλίων, αποτελεί μία σημαντική στιγμή στη διαδρομή μας, που σε συνδυασμό με την ίδρυση ενός μεγάλου Ιδιωτικού Σχολείου που έχει ήδη δρομολογηθεί, μας τοποθετεί στον πυρήνα της Παιδείας.

Πουκαμισάς Α.Ε.

Το 1989, πριν από 35 χρόνια, ο μαθηματικός Αθανάσιος Πουκαμισάς ίδρυσε στον Πειραιά το πρώτο του Φροντιστήριο. Η φήμη της καλής δουλειάς οδήγησε από το 2001 μέχρι το 2005 στην ίδρυση και άλλων ιδιόκτητων φροντιστηρίων σε γειτονικές περιοχές του Πειραιά. Από το 2006 ξεκίνησε η ανάπτυξη μέσω franchise πανελλαδικά και σήμερα ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αριθμεί 82 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, 81 Κέντρα Μελέτης Δημοτικού, 73 Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, 73 Κέντρα Πληροφορικής, 24 Κέντρα Ξένων Γλωσσών και 2 Φοιτητικά Φροντιστήρια. Τη φετινή χρονιά στις μονάδες του Ομίλου φοιτούν 16.000 μαθητές και διδάσκουν 1.100 καθηγητές. Λειτουργεί ακόμη το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς που προσφέρει σε μαθητές της νησιωτικής Ελλάδας, των ακριτικών περιοχών αλλά και σε ελληνόπουλα του εξωτερικού πρόσβαση σε εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είναι ο μόνος Εκπαιδευτικός Όμιλος που διαθέτει δικό του Εκδοτικό Οίκο, τις «Εκδόσεις Πουκαμισάς».

Τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» με την εξαιρετικά οργανωμένη εκπαιδευτική τους πρόταση έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση μαθητών και γονέων ως ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα και έχουν ταυτιστεί με τις επιτυχίες χιλιάδων μαθητών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ