Πουκαμισάς Α.Ε.: Ομιλία του Προέδρου του Ομίλου σε φοιτητές του ΕΚΠΑ

7 Ιουνίου 2023 | Νέα Μελών

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς, κ. Αθανάσιος Πουκαμισάς, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, σε τεταρτοετείς φοιτητές Καθηγητικών Σχολών του ΕΚΠΑ, στο πλαίσιο του μαθήματος «Επιχειρηματικότητα», ως προσκεκλημένος του καθηγητή κ. Ν. Παπάζογλου, με θέμα την Εργασία και το Επιχειρείν στην Εκπαίδευση.

Μέσα από βιωματική ομιλία, ο κ. Αθανάσιος Πουκαμισάς παρουσίασε τη διαδρομή του, με αφετηρία το 1989, όταν ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία με ένα φροντιστήριο στον Πειραιά, μέχρι σήμερα, που ο Όμιλος αριθμεί 81 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, 80 Κέντρα Μελέτης Δημοτικού, 72 Κέντρα Εκπαιδευτικής και Πληροφορικής, 23 Κέντρα Ξένων Γλωσσών και 2 Φοιτητικά Φροντιστήρια. Αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές του επιχειρείν στην Εκπαίδευση, στις προκλήσεις και στις δυσκολίες που συνάντησε και στους τρόπους που τις διαχειρίστηκε και τις διαχειρίζεται μέχρι σήμερα με ιδιαίτερη επιτυχία με βασικές αρχές την ποιότητα, τη νομιμότητα και τον συνεργατισμό. Μίλησε, επίσης, για τα επόμενα βήματα του Ομίλου, και συγκεκριμένα για τη συμμετοχή των Εκδόσεων Πουκαμισάς στον Διαγωνισμό των νέων Σχολικών Βιβλίων, καθώς επίσης και για την ίδρυση Ιδιωτικού Σχολείου όλων των βαθμίδων. Κλείνοντας ενθάρρυνε τους φοιτητές, και αυριανούς δασκάλους ή επιχειρηματίες στον χώρο της Εκπαίδευσης, να έχουν όνειρα, να θέτουν στόχους και να εργάζονται σκληρά για να τους κατακτήσουν. Η ομιλία έκλεισε με μία ανοιχτή συζήτηση κατά την οποία οι φοιτητές απηύθυναν ερωτήματα στον κ. Αθανάσιο Πουκαμισά.

Πουκαμισάς Α.Ε.

Το 1989, πριν από 35 χρόνια, ο μαθηματικός Αθανάσιος Πουκαμισάς ίδρυσε στον Πειραιά το πρώτο του Φροντιστήριο. Η φήμη της καλής δουλειάς οδήγησε από το 2001 μέχρι το 2005 στην ίδρυση και άλλων ιδιόκτητων φροντιστηρίων σε γειτονικές περιοχές του Πειραιά. Από το 2006 ξεκίνησε η ανάπτυξη μέσω franchise πανελλαδικά και σήμερα ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αριθμεί 82 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, 81 Κέντρα Μελέτης Δημοτικού, 73 Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, 73 Κέντρα Πληροφορικής, 24 Κέντρα Ξένων Γλωσσών και 2 Φοιτητικά Φροντιστήρια. Τη φετινή χρονιά στις μονάδες του Ομίλου φοιτούν 16.000 μαθητές και διδάσκουν 1.100 καθηγητές. Λειτουργεί ακόμη το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς που προσφέρει σε μαθητές της νησιωτικής Ελλάδας, των ακριτικών περιοχών αλλά και σε ελληνόπουλα του εξωτερικού πρόσβαση σε εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είναι ο μόνος Εκπαιδευτικός Όμιλος που διαθέτει δικό του Εκδοτικό Οίκο, τις «Εκδόσεις Πουκαμισάς».

Τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» με την εξαιρετικά οργανωμένη εκπαιδευτική τους πρόταση έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση μαθητών και γονέων ως ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα και έχουν ταυτιστεί με τις επιτυχίες χιλιάδων μαθητών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ