Πουκαμισάς Α.Ε.: Τα 36 χρόνια του Ομίλου η πηγή έμπνευσης για το νέο τηλεοπτικό σποτ

13 Μαΐου 2024 | Νέα Μελών

Το φετινό διαφημιστικό σποτ του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα. Πρόκειται για ένα σποτ επετειακού χαρακτήρα με σαφή αναφορά στη διαδρομή του Ομίλου στη φροντιστηριακή εκπαίδευση, μία διαδρομή γεμάτη όμορφες στιγμές και ιστορίες επιτυχίας.

Μία τέτοια όμορφη ιστορία διηγείται και το συγκινησιακού χαρακτήρα σενάριο του τηλεοπτικού σποτ. Ένας νεαρός γιατρός φροντίζει για την υγεία ενός ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος, με την εξέλιξη της ιστορίας, διαπιστώνεται ότι υπήρξε καθηγητής του στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

Στα 36 χρόνια παρουσίας στην Εκπαίδευση, περισσότεροι από 120.000 μαθητές έχουν εμπιστευτεί τις υπηρεσίες του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς και έχουν φοιτήσει στις μονάδες του δικτύου· μαθητές που έχουν πετύχει στη ζωή τους και έκαναν πραγματικότητα τα όνειρά τους· μαθητές που πάντα επιστρέφουν μ’ ένα ευχαριστώ στον δάσκαλό τους.

«Όταν μοιράζεσαι όνειρα, προκλήσεις, χαρές, όταν έχεις δημιουργήσει σχέσεις ζωής, τότε ξέρεις ότι έχεις πετύχει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκφωνητής του τηλεοπτικού σποτ, γιατί πάντα για έναν εκπαιδευτικό η επιτυχία των μαθητών του είναι και δική του επιτυχία.

Μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό σποτ του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς στο κανάλι του Ομίλου στο YouTube.

Πουκαμισάς Α.Ε.

Το 1989, πριν από 36 χρόνια, ο μαθηματικός Αθανάσιος Πουκαμισάς ίδρυσε στον Πειραιά το πρώτο του Φροντιστήριο. Η φήμη της καλής δουλειάς οδήγησε από το 2001 μέχρι το 2005 στην ίδρυση και άλλων ιδιόκτητων φροντιστηρίων σε γειτονικές περιοχές του Πειραιά. Από το 2006 ξεκίνησε η ανάπτυξη μέσω franchise πανελλαδικά και σήμερα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς αριθμεί 88 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, 87 Κέντρα Μελέτης Δημοτικού, 77 Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, 77 Κέντρα Πληροφορικής, 32 Κέντρα Ξένων Γλωσσών και 2 Φοιτητικά Φροντιστήρια. Τη φετινή χρονιά στις μονάδες του Ομίλου φοιτούν 15.152 μαθητές και διδάσκουν 1.147 καθηγητές. Λειτουργεί ακόμη το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς που προσφέρει σε μαθητές της νησιωτικής Ελλάδας, των ακριτικών περιοχών αλλά και σε ελληνόπουλα του εξωτερικού πρόσβαση σε εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είναι ο μόνος Εκπαιδευτικός Όμιλος που διαθέτει δικό του Εκδοτικό Οίκο, τις «Εκδόσεις Πουκαμισάς».

Τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» με την εξαιρετικά οργανωμένη εκπαιδευτική τους πρόταση έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση μαθητών και γονέων ως ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα και έχουν ταυτιστεί με τις επιτυχίες χιλιάδων μαθητών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ