Πουκαμισάς Α.Ε.: Ίδρυση τεσσάρων νέων Φροντιστηρίων

21 Φεβρουαρίου 2023 | Νέα Μελών

H Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχειρήσεις Α.Ε ανακοινώνει την ίδρυση τεσσάρων (4) νέων Φροντιστηρίων της στις περιοχές: Μαρούσι Κέντρο, Αμπελόκηποι  Μιχαλακοπούλου, Πετρούπολη Κέντρο και Σύρος Κέντρο.

Έτσι, το δίκτυο των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αυξήθηκε σε ποσοστό 6% και πλέον ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αριθμεί 76 Εκπαιδευτήρια σε όλη την Ελλάδα.

Τα τέσσερα νέα Φροντιστήρια,  θα λειτουργήσουν με τη μέθοδο δικαιόχρησης (Franchise), ενώ από τα 76 συνολικά Φροντιστήρια του Ομίλου, τα 8 είναι ιδιόκτητα και τα 68 λειτουργούν με τη μέθοδο Franchise.

Σήμερα στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς φοιτούν περισσότεροι από 16.000 μαθητές και εργάζονται πάνω από 1.100 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων.

Τα εκπαιδευτικά «εργαλεία» του Ομίλου, όπως η Προσομοίωση των Εξετάσεων, τα βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς και το Ακαδημαϊκό τμήμα, που συντονίζει και καθοδηγεί το σύνολο των διδασκόντων, αλλά και η πίστη της διοίκησης στις διαχρονικές αξίες της, ποιότητα, νομιμότητα, συνεργατισμός έχουν καθιερώσει τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, ως την πρώτη επιλογή στη συνείδηση των μαθητών και των οικογενειών τους.

Το αναπτυξιακό πλάνο του Ομίλου συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς, με απώτερο στόχο τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς σύντομα να βρίσκονται στο πλευρό όλων των μαθητών της Ελλάδας, γεγονός που ήδη με κάποιο τρόπο συμβαίνει, μέσω της λειτουργίας του διαδικτυακού φροντιστηρίου e – poukamisas από το 2018  στο οποίο φοιτούν μαθητές που δεν έχουν  πρόσβαση σε κάποιο από τα «φυσικά» Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

Η ίδρυση λοιπόν πολλών νέων Φροντιστηρίων, αλλά και ενός ιδιωτικού σχολείου όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) είναι μέσα στα άμεσα πλάνα της Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.

Η διοίκηση, αλλά και τα έμπειρα στελέχη του Ομίλου διαβεβαιώνουν την εκπαιδευτική κοινότητα, πως «τα καλύτερα έρχονται» !

Πουκαμισάς Α.Ε.

Το 1989, πριν από 35 χρόνια, ο μαθηματικός Αθανάσιος Πουκαμισάς ίδρυσε στον Πειραιά το πρώτο του Φροντιστήριο. Η φήμη της καλής δουλειάς οδήγησε από το 2001 μέχρι το 2005 στην ίδρυση και άλλων ιδιόκτητων φροντιστηρίων σε γειτονικές περιοχές του Πειραιά. Από το 2006 ξεκίνησε η ανάπτυξη μέσω franchise πανελλαδικά και σήμερα ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αριθμεί 78 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, 77 Κέντρα Μελέτης Δημοτικού, 70 Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, 70 Κέντρα Πληροφορικής, 21 Κέντρα Ξένων Γλωσσών και 2 Φοιτητικά Φροντιστήρια. Τη φετινή χρονιά στις μονάδες του Ομίλου φοιτούν 16.000 μαθητές και διδάσκουν 1.100 καθηγητές. Λειτουργεί ακόμη το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς που προσφέρει σε μαθητές της νησιωτικής Ελλάδας, των ακριτικών περιοχών αλλά και σε ελληνόπουλα του εξωτερικού πρόσβαση σε εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είναι ο μόνος Εκπαιδευτικός Όμιλος που διαθέτει δικό του Εκδοτικό Οίκο, τις «Εκδόσεις Πουκαμισάς».

Τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» με την εξαιρετικά οργανωμένη εκπαιδευτική τους πρόταση έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση μαθητών και γονέων ως ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα και έχουν ταυτιστεί με τις επιτυχίες χιλιάδων μαθητών.

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ