Πουκαμισάς Α.Ε: Έπειτα από 34 χρόνια παρουσίας στον χώρο της Εκπαίδευσης φέτος ξεπέρασαν τους 100.000 μαθητές!

8 Νοεμβρίου 2022 | Νέα Μελών

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς φέτος «έσπασε το φράγμα» των 100.000 μαθητών! Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς ιδρύθηκαν πριν από 34 χρόνια στον Πειραιά από τον μαθηματικό Αθανάσιο Πουκαμισά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο σήμερα του Ομίλου. Η μητρική εταιρεία «Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.» λειτουργεί σήμερα 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 8 είναι ιδιόκτητα και τα 64 λειτουργούν μέσω του συστήματος δικαιόχρησης – franchise. Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς τη φετινή χρονιά φοιτούν 15.891 μαθητές και διδάσκουν 1089 καθηγητές. Στο σύνολο των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς εφαρμόζεται απαρέγκλιτα ένα καινοτόμο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων, το λεγόμενο «Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς», με θεμελιώδεις άξονες τους εξαιρετικούς Καθηγητές του Ομίλου, που επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια, εκπαιδεύονται αλλά και αξιολογούνται συνεχώς, το Μάθημα στο Τραπέζι, την πραγματική Προσομοίωση των Εξετάσεων και τον Σύμβουλο Καθηγητή. Βασικό πλεονέκτημα των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι, επίσης, τα βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς. Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι ο μόνος Εκπαιδευτικός Όμιλος στην Ελλάδα με δικό του Εκδοτικό Οίκο, τις «Εκδόσεις Πουκαμισάς», που σήμερα κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία της χώρας μας 84 τίτλους βιβλίων, πολλά εκ των οποίων είναι best seller στην κατηγορία τους! Οι «Εκδόσεις Πουκαμισάς», μάλιστα, ετοιμάζονται ήδη για να συμμετάσχουν στον προσεχή διαγωνισμό για τα σχολικά βιβλία, καταθέτοντας και εκεί το ακαδημαϊκό εκτόπισμα και τη μακρόχρονη εκπαιδευτική εμπειρία των Καθηγητών του Ομίλου.

Η οργάνωση, η συνέπεια, η εμμονή στη βελτίωση κάθε λεπτομέρειας του εκπαιδευτικού έργου, η ποιότητα, η νομιμότητα και ο συνεργατισμός είναι οι βασικές αξίες που κατέστησαν τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο στη χώρα μας και το όνομα «Πουκαμισάς» συνώνυμο με την επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Την περυσινή χρονιά ο Όμιλος ίδρυσε ακόμη 10 νέα Φροντιστήρια. Την τελευταία τριετία έχει κατορθώσει να αυξήσει το πλήθος των μαθητών του κατά 80%. Φέτος, έσπασε το φράγμα των 100.000 μαθητών από ιδρύσεώς του. Παράλληλα, φέτος, λαμβάνει σάρκα και οστά ένα μεγάλο όραμα του ιδρυτή του Ομίλου, που είναι η δημιουργία ενός πολύ μεγάλου Ιδιωτικού Σχολείου όλων των βαθμίδων σε μία έκταση 55 στρεμμάτων στην Αττική. Αυτό που υπόσχονται ο Πρόεδρος και τα στελέχη του Ομίλου είναι πως ακόμη βρίσκονται στην αρχή… και πως σίγουρα τα καλύτερα έρχονται!

Πουκαμισάς Α.Ε.

Το 1989, πριν από 35 χρόνια, ο μαθηματικός Αθανάσιος Πουκαμισάς ίδρυσε στον Πειραιά το πρώτο του Φροντιστήριο. Η φήμη της καλής δουλειάς οδήγησε από το 2001 μέχρι το 2005 στην ίδρυση και άλλων ιδιόκτητων φροντιστηρίων σε γειτονικές περιοχές του Πειραιά. Από το 2006 ξεκίνησε η ανάπτυξη μέσω franchise πανελλαδικά και σήμερα ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αριθμεί 78 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, 77 Κέντρα Μελέτης Δημοτικού, 70 Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, 70 Κέντρα Πληροφορικής, 21 Κέντρα Ξένων Γλωσσών και 2 Φοιτητικά Φροντιστήρια. Τη φετινή χρονιά στις μονάδες του Ομίλου φοιτούν 16.000 μαθητές και διδάσκουν 1.100 καθηγητές. Λειτουργεί ακόμη το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Πουκαμισάς που προσφέρει σε μαθητές της νησιωτικής Ελλάδας, των ακριτικών περιοχών αλλά και σε ελληνόπουλα του εξωτερικού πρόσβαση σε εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είναι ο μόνος Εκπαιδευτικός Όμιλος που διαθέτει δικό του Εκδοτικό Οίκο, τις «Εκδόσεις Πουκαμισάς».

Τα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» με την εξαιρετικά οργανωμένη εκπαιδευτική τους πρόταση έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση μαθητών και γονέων ως ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα και έχουν ταυτιστεί με τις επιτυχίες χιλιάδων μαθητών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ