Όμιλος ΤΙΤΑΝ: Το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab II – Powered by TITAN είναι εδώ!

5 Νοεμβρίου 2020 | Νέα Μελών
Μία πρωτοβουλία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, σε συνεργασία με το ReGeneration  και την Code.Hub
Ο 2ος κύκλος του Data Science Lab ξεκινά, αιτήσεις έως 23/11 στις 12μμ
Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη έκβαση της πρώτης Ακαδημίας που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και ανέδειξε συνολικά 24 Data Scientists, οι οποίοι απορροφήθηκαν από την αγορά εργασίας σε ποσοστό 95%, ο Τιτάνας –πάντα σε συνεργασία με το ReGeneration– δημιουργεί τον 2ο «κύκλο» του Data Science Lab.

Το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab II – Powered by TITAN αποτελεί τη συνέχεια της καινοτόμου πρωτοβουλίας του Ομίλου στον τομέα ανάπτυξης των ψηφιακών δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή. Έχει ως στόχο την επιμόρφωση ακόμη περισσότερων νέων σε έναν τομέα ο οποίος παρουσιάζει διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση, όπως αυτός του Data Science, και παράλληλα ενισχύει την προσπάθειά τους να παραμείνουν στην Ελλάδα έχοντας βρει τη θέση εργασίας που τους αξίζει.

Το εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σε βασικές και πιο προχωρημένες αρχές του Data Science, με training partner την Code.Hub και με τη συνδρομή εξειδικευμένων στελεχών του ομίλου ΤΙΤΑΝ οι οποίοι αναλαμβάνουν ρόλο μέντορα, θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του Covid-19. Αντίστοιχα θα προσαρμοστούν και τα special training & coding events που σχεδιάζονται, διασφαλίζοντας έτσι την προστασία της υγείας αλλά και την ολοκληρωμένη εμπειρία των συμμετεχόντων. Περιλαμβάνει θεματικές όπως αυτές του Software Engineering, Relational Databases, Python, Business Intelligence, Machine Learning, Artificial Intelligence, Data Visualization και Big Data Technologies & Systems. 

Η επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού ανήκει στις βασικές προτεραιότητες της δράσης του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και το καινοτόμο Data Science Lab υπογραμμίζει έμπρακτα τη στροφή που προωθεί ο ΤΙΤΑΝ προς την υιοθέτηση και ενσωμάτωση των αλλαγών του Industry 4.0. Το ReGeneration  Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab ΙΙ – Powered by TITAN προσκαλεί νέους και νέες έως 29 ετών, αποφοίτους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, με εργασιακή εμπειρία έως τρία έτη και ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες, να κάνουν την αίτησή τους και να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες αποκτώντας πρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα εξειδίκευσης.

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Νοεμβρίου και έως τις 12μμ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτησή τους εδώ: http://regeneration.gr/terms ενώ περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα βρίσκονται διαθέσιμες εδώ: http://regeneration.gr/digital-acceleration-data-science-lab-ii

Όμιλος ΤΙΤΑΝ

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ένας πολύ-περιφερειακός, ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών με 114 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας. Έχοντας την επιχειρησιακή βάση του στην Ελλάδα, όπου η μετοχή της μητρικής Εταιρίας είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 1912, αναπτύσσει σήμερα καθετοποιημένη δραστηριότητα, παραγωγική και εμπορική, σε 13 χώρες. Διαθέτει εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου σε εννέα χώρες και είναι οργανωμένος σε τέσσερις γεωγραφικούς τομείς: Ελλάδα και Δυτική Ευρώπη, Η.Π.Α., Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ