Όμιλος ΤΙΤΑΝ: Ο ΤΙΤΑΝ ενισχύει περαιτέρω τις δράσεις του για τους νέους και προσφέρει 70 θέσεις πρακτικής άσκησης σε φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι.

1 Μαρτίου 2016 | Νέα Μελών
Ως μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρίες που υπέγραψε το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Νεολαία (European Pact for Youth), με βασικό στόχο τη στήριξη των νέων στην απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων και στην απασχολησιμότητα, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ ενισχύει περαιτέρω τις δράσεις του για τους νέους και προσφέρει 70 θέσεις πρακτικής άσκησης πανελλαδικά σε φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι. την περίοδο 2016-2017, απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του πτυχίου τους, δίνοντας τη δυνατότητα έμμισθης εξάμηνης εργασίας και απόκτησης εφοδίων για την μελλοντική επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Οι προσφερόμενες θέσεις αφορούν ειδικότητες που απασχολούνται στα εργοστάσια, στα κεντρικά γραφεία και στα λοιπά κέντρα δραστηριότητας του Ομίλου πανελλαδικά. Οι ασκούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν για τις ρεαλιστικές απαιτήσεις της αγοράς, ώστε να διεκδικήσουν τη μελλοντική τους αποκατάσταση και εξέλιξη πιο αποτελεσματικά.

Ο νέος κύκλος ενισχύει το πρόγραμμα της περιόδου 2014-2015, στη διάρκεια της οποίας ο ΤΙΤΑΝ προσέφερε αρχικά τη δυνατότητα σε 50 φοιτητές Α.Τ.Ε.Ι. να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στα κέντρα δραστηριότητάς του στην Ελλάδα ενώ στην πορεία σχεδόν υπερδιπλασίασε τις θέσεις σε 90.

Έχοντας υψηλά στις προτεραιότητες των δραστηριοτήτων του Ομίλου την στήριξη των νέων στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της μετάβασης από την εκπαίδευση στην απασχόληση, ο ΤΙΤΑΝ πρωτοπορεί για περισσότερα από 30 χρόνια, καλλιεργώντας μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα και τον επιχειρηματικό κόσμο, για την υλοποίηση δράσεων εξειδικευμένης κατάρτισης, εκπαίδευσης και απασχόλησης. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που ο ΤΙΤΑΝ υπήρξε μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρίες που υπέγραψε το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Νεολαία (European Pact for Youth – http://www.csreurope.org/pactforyouth), μίας πρωτοβουλίας του CSR Europe και των εθνικών μελών του που στοχεύει στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων  της Ευρώπης, μέσω της διεύρυνσης της συνεργασίας των επιχειρήσεων με την εκπαιδευτική κοινότητα, την υλοποίηση προγραμμάτων πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής κατάρτισης και άλλων πρωτοβουλιών. Παρουσιάστηκε στην Επιχειρηματική Διάσκεψη Κορυφής 2020 (Enterprise 2020 Summit) στις 17 Νοεμβρίου 2015 στις Βρυξέλλες.

Όμιλος ΤΙΤΑΝ

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ένας πολύ-περιφερειακός, ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών με 114 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας. Έχοντας την επιχειρησιακή βάση του στην Ελλάδα, όπου η μετοχή της μητρικής Εταιρίας είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 1912, αναπτύσσει σήμερα καθετοποιημένη δραστηριότητα, παραγωγική και εμπορική, σε 13 χώρες. Διαθέτει εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου σε εννέα χώρες και είναι οργανωμένος σε τέσσερις γεωγραφικούς τομείς: Ελλάδα και Δυτική Ευρώπη, Η.Π.Α., Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ