ADAPTIT: Silver Solution Partner της TeamViewer σε Ελλάδα και Κύπρο για λύσεις Augmented Reality

15 Ιουνίου 2021 | Νέα Μελών

Ο Όμιλος ADAPTIT, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της TeamViewer σε τεχνολογίες “Επαυξημένης Νοημοσύνης εργατικού δυναμικού πρώτης γραμμής (Augmented Intelligence for the Frontline Workforce)”, σε Ελλάδα και Κύπρο, αναβαθμίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα από Business Partner σε Frontline Silver Solutions Partner, σφραγίζοντας έτσι μια απολύτως επιτυχημένη συνεργασία στον τομέα των λύσεων «Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality)».

Η TeamViewer, κορυφαία στο χώρο της τεχνολογίας με παγκόσμια αναγνώριση, προσεγγίζει τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό με συνεχείς καινοτομίες στους τομείς του Augmented Reality (AR), του Internet of Things (IoT) και του Artificial Intelligence (AI). Πέραν του γνωστού λογισμικού απομακρυσμένης βοήθειας TeamViewer, που έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες από 2,2 δισεκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο, αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικότερους παρόχους υψηλής τεχνολογίας, με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως το Industrial AR, το Industrial IoT, το Remote Access, το IT Support και το Customer Engagement.

H ADAPTIT, ανταποκρινόμενη πλήρως στις ανάγκες του κάθε πελάτη της, παρέχει πλήρη ανάπτυξη, παραμετροποίηση και υποστήριξη της τεχνολογίας “Augmented Intelligence for the Frontline Workforce”, μέσω της υπηρεσίας Remote Assistance, η οποία εφαρμόζεται ήδη με μεγάλη επιτυχία σε τηλεπικοινωνιακό πάροχο της χώρας, ως σημαντικότατος παράγοντας του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του και των υπηρεσιών του.

Πρόκειται για μια λύση παροχής υπηρεσιών απομακρυσμένης υποστήριξης & συντήρησης (remote service and maintenance solution), καθώς και απομακρυσμένης βοήθειας σε μηχανικούς πεδίου, με χρήση τεχνολογιών Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) και έξυπνων γυαλιών (Smart Glasses), η οποία αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην εκτέλεση των καθημερινών τεχνικών εργασιών (επισκευή, συντήρηση, συναρμολόγηση, κ.λπ.).

Η υπηρεσία Remote Assistance, αποτελεί κομμάτι μιας ευρύτερης λύσης η οποία βρίσκει εφαρμογές και σε άλλους τομείς (π.χ. logistics), ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δυνατότητες.

«Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας μας με τον Όμιλο ADAPTIT, έχουμε αποκτήσει συνέργεια με έναν ισχυρό System Integrator με εκτεταμένες γνώσεις στον τομέα του ICT και των κατασκευών που εμπιστεύονται ισχυροί πελάτες. Η αναβάθμιση του Ομίλου ADAPTIT σε Silver Solution Partner υπογραμμίζει περαιτέρω την εστίασή μας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου προωθούμε την καινοτομία στον τομέα των IoT και Augmented Reality μέσω του κόμβου R&D μας στα Ιωάννινα. “, τονίζει ο Lukas Baur, EVP Solution Sales

«Η πρόσφατη επένδυση στο οικοσύστημα του Έλληνα συνεργάτη μας είναι το επόμενο βήμα επέκτασής μας σε ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ενίσχυσης του αποτυπώματος μας σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή», εξηγεί ο Axel Lechler, Director Frontline Solution Sales της TeamViewer.

ADAPTIT

Η ADAPTIT, εταιρεία ICT, ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθιερώνοντας τη θέση της στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών καινοτομιών. Με μια σαφή στρατηγική και εστίαση στο αποτέλεσμα, η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει το πεδίο των δραστηριοτήτων της και να εξασφαλίσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα οργανώνοντας τους πόρους της σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

Η ADAPTIT σήμερα είναι ένας Διεθνής Όμιλος με παρουσία στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας αναλάβει σημαντικά έργα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στην παραγωγή υλικού και λογισμικού, έχει συνεχή παρουσία ως εκθέτης στο Mobile World Congress από το 2012.

Ως SYSTEM INTEGRATOR, η ADAPTIT συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις για να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες προσαρμοσμένες λύσεις, παρέχοντας υψηλής ποιότητας έργα «με το κλειδί στο χέρι».

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ